101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

#TBT: Esko - Automusic ft. Sheu de Reus & Era

  •  
22-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
93 keer bekeken
  •  
Era

Voorbereiden op terugkeer Era bij 101Barz

Donderdag is weer aangebroken en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op een hit uit het verleden. Vorige week werd Kraantje pappie zijn ‘Arbeidersklasse’ in het licht gezet in aanloop naar de release van ‘Arbeidersklasse 2’, maar ditmaal is het tijd voor Amsterdam. Morgen verschijnt er een gloednieuwe studiosessie van Era op je beeldscherm en daarom is het tijd om het verleden even in te duiken.
In samenwerking met Esko en Sheu de Reus kwam de rapper toen met het nummer ‘Automusic’. De tot grote hoogte gegroeide Esko was destijds bezig met zijn EP ‘Probleemkind’ en in aanloop naar die plaat moest deze track zijn aandeel hebben. Era zijn gedeelte op de track echter, liet indruk achter. Met een nonchalante manier van spitten was de artiest verantwoordelijk voor de laatste verse op het nummer, waarop hij vooral rapt over het doorpassen van zijn chicks.
De clip van de track speelt zich af in en om dikke auto’s, uiteenlopend van een Porsche tot een Dodge. Era zelf houdt het in de video wat meer bescheiden, waar hij zich door een dame voort laat duwen in een rolstoel. Tijdens de sessie van morgen is alle bescheidenheid weggelaten en gaat Era all-in, maar daarvoor is nog 24 uur geduld nodig.

Meer over:

era, #magazine
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.