101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

#TBT: D-Double - Sinds Wij Er Zijn ft. Lijpe Mocro

  •  
16-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Card thumbnail

‘Ben met Double dus verdubbel, hoef geen radio bij Giel.’

Vanaf nu zie je elke donderdag een dikke throwback op je beeldscherm! We kiezen elke week een oudere track die wij zien als underrated, vergeten of classic. Dit zijn onbekende tracks van rappers die nu bekend zijn, of tracks van onbekende rappers die meer waardering verdienen. Deze tracks worden nieuw leven ingeblazen met de #TBT.
Deze week is het de track ‘Sinds Wij Er Zijn’ van D-Double in samenwerking met Lijpe. Een rauwe straattrack die op de een of andere manier onopgemerkt is gebleven bij het grote publiek. Dubbel refereert nog naar hem als Lijpe Mocro , de naam waarmee Lijpe groot werd. Beide rappers droppen straight up bars van een hoog niveau. ‘ Dope importin’ is important, weet je wat ik dom vind, die illu shit bij gods kind, de duivel die van god wint..
Oh je wilt steken? Anders ga je die klappen vangen, fuck een gevecht vriend, die 9 laat je klappertanden. Dus denk bij deze na. Al die rappers schrokken dood ze zagen deze namen, mocro’s komen weg bij oevoe’s geen bewijs geen DNA.’
Een ondergewaardeerde collab op een keiharde beat van D-Double’s vaste producer D-Pep. Check de track hieronder!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.