101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

#TBT: Cho - Love Me In The Hood

  •  
12-04-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
chotbt

"Strep tegen je bek zo van: Oh nu wil je je veters doen?"

Cho beloofde eerder deze week om aankomende vrijdag 3 nieuwe tracks los te laten. Het gaat hierbij om de tracks 'Rood', 'Put It On Me' en 'Geen Interview'. Dit nadat zijn laatste wapenfeit een featuring op Esko's 'Whooptie Money' was. Vandaar dus dat we na zijn lange afwezigheid even weer moeten checken waar het voor Cho begon.
Het begon voor Cho in 2011 met de tracks 'Veel Schijt' en zijn 'One In A Million' freestyle. Hij was destijds pas 18 jaar maar het was meteen duidelijk dat 'Kid Slodder' over veel talent beschikte. Een jaar later was daar zijn eerste mixtape van de uiteindelijk drie 'Knock Knock' tapes. Niet lang na deze tape, die goed werd ontvangen, dropte hij de track 'Love Me In The Hood'. Een losse single waarin hij mensen een les geeft hoe het is om op te groeien de 1103. De mix tussen sterke lines als "Politie bellen is handig maar handig is niet slim. Je denkt ze kunnen je niet meer vinden maar ze kennen je vriendenkring" gemixt met sterke shots die de gerapte lyrics weergeven zorgen voor een echte hoodbanger.
Cho bewijst een stabiele speler in de scene te zijn. Hij dropte bangers als o.a. 'Knock Knock 3' en maakte grote hits als 'Misschien Wel He' en 'Ik Mis Je'. Inmiddels wordt Cho zelf evenals zijn muziek steeds volwassener. Om niet te vergeten hoe hij begon genieten we tot de tijd dat de C H O weer heat dropt van de #TBT van vandaag: 'Love Me In The Hood'. 
We kiezen elke week een oudere track die wij zien als underrated, vergeten of classic. Dit zijn onbekende tracks van rappers die nu bekend zijn, of tracks van onbekende rappers die meer waardering verdienen. Deze tracks worden nieuw leven ingeblazen met de #TBT.

Meer over:

#magazine, cho
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.