101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

#TBT: Cho - Knock Knock 2

  •  
24-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
64 keer bekeken
  •  
Cho thumb

Een van Cho's meest succesvolle werken

Met een nieuwe studiosessie voor de boeg op vrijdag is het op deze donderdag weer tijd voor een verse #throwbackthursday op 101Barz. Een week geleden keken we naar Miggs De Bruijn zijn meest succesvolle sessie in de studio van Barz, maar ditmaal wordt er terug gekeken op een hele mixtape. Morgen verschijnt een spittende Cho voor julllie en daarom blikken we terug op een van zijn meest succesvolle werken: ‘Knock Knock 2’.
Cho zijn plaat kent maar liefst 21 nummers, inclusief een bonustrack onder de naam ‘Dat Nigga’. De meest bekende tune echter, betreft een samenwerking met Bokoesam. Met afstand vergaarde de track ‘Workshop’ de meeste streams voor Cho: ruim 5,4 miljoen. Kijkend naar de nummers waarop Cho solo te horen was, komen we uit bij ‘Waar Je Hart Ligt’. Op de meer emotionele track verkreeg de Amsterdammer met een aantal van ruim 900.000 de meeste streams waarop hij in zijn eentje te horen was.
‘Knock Knock 2’ ging echter verder dan de streams op de streamingsdiensten. De release van het album vond plaats tijdens een andere periode in de muziekindustrie en was via internet toen alleen nog als download te verkrijgen. Vandaag de dag plukt Cho nog altijd de vruchten van het uitbrengen van ‘Knock Knock 2’ en dat zegt alles over hetgeen hij aanrichtte met de plaat.

Meer over:

#magazine, cho
Delen: