101Barz

#TBT: Ado'nis - Op De Pof

  •  
28-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
adonistbt

Toen Adje nog Ado'nis was

Afgelopen week bracht Adje zijn nieuwste album genaamd ‘ Alles Groot’, in samenwerking met Architrackz uit. Het album bevat 9 tracks en bevat de Adje met die typische Adje sound vol met knowledge en punchlines. Net zoals we Adje uit het begin van zijn carrière kennen. Daarom gaan we vandaag terug naar 2009. Adje was nog Adonis en de carrière van Hef stond nog in de kinderschoenen. 
Op de pof was een track over hoe Adje destijds zijn zaken handelde. Hij was afkomstig van Adje's eerste mixtape, genaamd 'Who the fuck is Ado'nis?'   Het was het begin van een lange carriere die op dit moment nog steeds gaande is en uiteindelijk dus leide tot 'Alles Groot'. Na 'Op De Pof' verscheen de 'Boyz in de hood vol. 1' met Hef en Crooks en de rest is geschiedenis. Check de klassieke straat hit van vandaag in de TBT: 'Op De Pof'.
We kiezen elke week een oudere track die wij zien als underrated, vergeten of classic. Dit zijn onbekende tracks van rappers die nu bekend zijn, of tracks van onbekende rappers die meer waardering verdienen. Deze tracks worden nieuw leven ingeblazen met de #TBT.

Meer over:

magazine, ado'nis
Delen: