101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

#TBT: Adje & Cho Studiosessie 2011

  •  
11-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
adonis

Adje's freestyle season is weer bezig

Het is weer donderdag en dat betekent een nieuwe #TBT. Heel lang geleden hadden we te maken met Ado’nis, maar toen hij zijn naam veranderde in Adje rond 2010, betekende dat ook een nieuwe stijl. Hij ging op de Amerikaanse manier veel mixtapes droppen op bestaande classic beats. Vandaag gooide hij zijn ‘Respect The Game’ freestyle op Insta, op de beat van Meek Mill. Misschien is hij het zelf al vergeten, maar hij dropte al een keer wat barz op deze beat in 2011, bij ons in de studio. De beat die hij toen gebruikte is van Jay Z's 'Dead Presidents', maar ze zijn bijna identiek en gebruiken dezelfde sample.
De sessie laat goed zien hoe Adje bezig was zijn mixtape serie en was bovendien het debuut van Cho bij 101.  Adje op classic beats heeft altijd goed gewerkt en laat zijn skills als ervaren rapper extra goed uit de verf komen. Als we kijken naar de comments op die insta post, dan kunnen we ervan uitgaan dat ‘’#IKKEBENLITTERDAN’’ binnenkort uit zal komen. Het volgt zijn mixtapes uit de jaren 2011-2012 op. Het begon met zijn tape ‘’IKKEBENSICKATHAN’’, opgevolgd door ‘’IKKEBENFITTERTHAN’’, en als laatste ‘’IKKEBENQUICKATHAN’’. Alle tapes zijn nog te vinden op Youtube. Do your research!

Meer over:

#magazine, cho, adje, 101, #tbt
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.