101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

#TBT: 9 Strepen - Aiky, Hef, Millz, Badboy Taya, Heinek’n & Murda Turk

  •  
14-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
231 keer bekeken
  •  
Card thumbnail

'Nigga’s weten wat het is, voor me money ga ik hard, blijf praten als een bitch, totdat je wordt geklapt'

De laatste tijd hoorden we steeds meer van rappers van vroeger, waaronder Badboy Taya en Heinek’n. Hef en Murda zijn natuurlijk nog steeds actief en Aiky altijd bezig achter de schermen o.a. met PunchoutBattles. Het is bijna ondenkbaar dat al deze artiesten samen op een banger te horen zijn. Bij '9 Strepen' is dat wel zo en het was zo’n anthem-track die iedereen kende, ‘’de New Wave’’ van 2009. Een old school gangster beat van Perry Mystique, die tegenwoordig actief is in Engeland en beter bekend staat als Diztortion. ‘ Ik heb Perry op een beat, ik voel me thuis.’  Bro, als je deze track niet kent, ga je verdiepen in Nederlandse hiphop…
‘Ik ben geen type die stil zit, ik move shit, zijn me zakken leeg ben ik op me hood shit.’
We kiezen elke week een oudere track die wij zien als underrated, vergeten of classic. Dit zijn onbekende tracks van rappers die nu bekend zijn, of tracks van onbekende rappers die meer waardering verdienen. Deze tracks worden nieuw leven ingeblazen met de #TBT.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.