101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

#TBT: 101Barz - The Cypher - 3

  •  
29-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
TBT Scarface

Een terugblik op legendarische Barz

Het is weer donderdag en dat betekent dat het tijd is voor de gebruikelijke Throwback Thursday. Een week geleden gingen we in onze gedachten naar Amsterdam om daar terug te kijken op de track ‘Automusic’ van Era, Esko en Sheu de Reus en voor deze week blijven we in Amsterdam. Het is de week van Scarface bij 101Barz en daarom blikken we vandaag terug op ‘101Barz – The Cypher – 3’, waar de rapper onderdeel van uitmaakt.
In samenwerking met Feis, Adje en Kleine viezerik was er die dag geen tijd voor te veel poespas, ‘gewoon’ ruim zeven minuten aan keiharde rap. Niet zomaar rap, er verschenen vier van de grootste namen van de rapgame op dat moment en samen legden zij de lat hoger. Scarface zelf blonk uit door te spitten op een energieke manier, met zijn zelf geïntroduceerde ‘cooking-swag’. “Ik zie de booth als mijn kitchen, dus ik moet iets koken. Rijst met chicken, groente en een beetje bonen”, is daarin een veelzeggende line.
Het betekende na solosessies, sessies met Green Gang en zijn bijdrage aan de megasessie van 2012 de zoveelste keer dat Scarface indruk kwam maken bij 101Barz. Of het inmiddels dan genoeg is geweest? No way . In de studio van 101Barz is er altijd ruimte voor rap en daarom verschijnt er morgen een nieuwe studiosessie van de trendsetter.

Meer over:

scarface, #magazine
Delen: