101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Tarik gebruikt 2020 in zijn voordeel

  •  
11-06-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
268 keer bekeken
  •  
Schermafbeelding 2020-06-11 om 19.05.49
Morgen is het weer tijd voor een nieuwe studiosessie bij 101Barz. Op onze social media kanalen konden jullie al zien wie er langskomt en nu is het tijd om verder op hem in te zoomen. Vandaag kijken we naar het muzikale verleden van Tarik, zowel binnen als buiten de studio van 101Barz!
De Rotterdammer is immers al een tijd in de game, maar heel veel bracht hij nog niet uit. Nog voordat hij iets dropte op streamingsdienst Spotify, kwam hij al langs in de studio van 101Barz. Tarik werd neergezet als een grote belofte en kwam dat nog maar eens waarmaken. Hij stelde geen seconde teleur. Hij leeft zich diep in en spit alles wat hij op zijn chest heeft. De bijna 2,5 miljoen views onderschrijven het succes.
Toch brengt hij pas het jaar daarna zelf muziek uit. In 2018 is hij op drie tracks terug te vinden op Spotify. Hij verschijnt in de Avalon Cypher met Minitrapper, Sepa en RBDjan, maar ook brengt hij eigen nummers uit. ‘Grinden’ en ‘Cash Out’ zijn de namen van zijn eerste twee releases. Het zijn twee tracks uit dezelfde periode, maar toch hoor je verschillende Tariks. Op ‘Cash Out’ komt hij echt boos, terwijl hij op ‘Grinden’ een middenweg vindt tussen dat en melodieuze klanken.
Ondertussen kwam hij twee jaar geleden nog een keer naar de studio van 101Barz. Ditmaal niet om solo een sessie te bossen, maar samen met Choose Media. In coöperatie met Bolle, Ludje, Emmai, Huncho, Eurosoundzz en Iliass dropte hij een keiharde sessie. Het was stap twee in Tariks avontuur bij 101Barz en morgen verschijnt de derde stap.
Voordat het zover is, springen we weer even in de tijd vooruit. Een album of EP kwam er lange tijd niet van Tarik, maar daar maakte hij in 2020 een einde aan. In het jaar waar veel juist stil kwam te liggen, liet hij zich gelden met zijn eerste EP. Onder de naam ‘Trots & Tranen’ bracht Tarik negen tracks, waarop hij vooral solo te horen was. Alleen LouiVos kreeg een aandeel op de tune ‘Favela’, welke eerder al uitgebracht was. Genoeg voor nu, morgen om 14:00 uur komt zijn sessie. Wees spits!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.