101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Steen is een man van zijn woord

  •  
25-08-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1142 keer bekeken
  •  
Steen

Doneert 10 euro per ‘Kanker’ die hij in zijn sessie zegt

Steen was na lange tijd weer bij ons op bezoek voor een studiosessie en aan het eind van de sessie neemt hij een andere wending dan we van hem gewend zijn. De rapper werd de afgelopen jaren veel bekritiseerd voor zijn buitensporig gebruik van het woord ‘kanker’. Aan het eind van de nieuwe studiosessie geeft hij aan dat hij tien euro doneert aan KWF Kankerbestrijding voor elke keer dat hij het woord gebruikt in de sessie. 

Vandaag verscheen er op Instagram (@stijnkosterman) en Snapchat (@stijnkosterman) het bewijs dat hij zijn woord houdt. In de sessie, en elke fanaticus kan dit beamen, zegt hij maar liefst 21 keer het woord ‘kanker’. Dit betekent dat hij 210 euro moet overmaken aan KWF Kankerbestrijding. De overboeking heeft de begeleidende tekst: ‘Donatie van 10 euro per kanker die ik tijdens mijn 101 barz studio sessie heb gezegd’. Eerlijk is eerlijk, Steen is een man van zijn woord. 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.