101Barz

Skenggeng?

  •  
08-03-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
165 keer bekeken
  •  
keeees

Een nieuw begin voor Kaascouse

In 2013 werd de laatste Next MC talentenshow door ons georganiseerd, en die werd gewonnen door Kaascouse. Daarna is hij meerdere keren bij ons langs geweest voor een sessie, waarvan de laatste keer samen met Bonne Chance Music was, samen met labelgenoten Qucee, Sam J’taime, Minitrapper etc. Daarnaast was hij ook nog te zien bij Barz 4 Barz samen met Ella John, Dani, Vlekkeloos en meer. Zijn laatste eigen sessie was een Blow-Out van meer dan twee jaar geleden. Wat heeft Kaascouse de afgelopen tijd gedaan, en wat is de reden voor zijn nieuwe sessie? 
Kaascouse maakte naam met battlerap en staat bekend om zijn kritische blik op de rapscene, bijna onevenaarbare wordplay en komische barz. In 2018 bracht hij nog de EP ‘Je Favoriete – EP’ uit, die 5 tracks telde, inclusief ‘Ik Kan Niet Rappen’. De afgelopen tijd is hij bezig geweest met een serie singles. De eerste is ‘Aliexpress’ waarin hij bekritiseert hoe alles namaak is tegenwoordig. Om gelijk de draak met zichzelf te steken, is de volgende single uit de serie ‘Haze’, een remix van ‘Smoke Weed Everyday’. De singles daarna zijn ‘Stabiel’ en ‘GTA’ met Nani Kry, Kirsten Britt en NESS. Wat opvalt is dat alle singles een funky en old school vibe hebben, alle tracks zijn dan ook geproduceerd door Chiraqxel. 
Op het moment is hij bezig met een verhuizing naar een nieuw pand en met die impuls wilt hij gelijk de naam van Jatog Music veranderen naar Skenggeng. Daarmee zal hij ook met nieuw talent naar buiten komen. De trend van singles uitbrengen gaat de komende tijd doorgezet worden in aanloop naar zijn album ‘Sorry Voor De Excuses’.
Delen: