101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

SEPTEMBER 2024: STAGIAIR(E)S GEZOCHT!

  •  
15-04-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2556 keer bekeken
  •  
CAMJO

Wordt jij onderdeel van Nederlandse Hiphop-geschiedenis? Vanaf september 2024 is 101Barz op zoek naar stagiairs die ons team komen versterken. Ben jij handig met de camera, check dan de vacature voor AUDIOVISUEEL/CAMJO-REGISSEUR. Ben jij de persoon in je vriendengroep die altijd de nieuwste pokoes kent, kan vormgeven en wil ondersteunen met alles online van 101Barz? Check dan de vacature WEBREDACTIE/SOCIAL MEDIA. Ben jij de regelneef van je vriendengroep? Solliciteer dan naar de vacature voor PRODUCTIE.

WEBREDACTIE/SOCIAL MEDIA
Op de hoogte zijn wat er speelt in Hiphopland is een must voor deze stage! Tijdens deze stage zal je je bezighouden met alle online uitingen van 101Barz. Je doet al het redactionele werk en zorgt ervoor dat de verschillende social mediakanalen up-to-date zijn. Ben je taalvaardig, secuur en kun je vormgeven?

GA NAAR DE VACATURE OM TE SOLLICITEREN

AUDIOVISUEEL/CAMJO-REGISSEUR
Ben jij al druk bezig met je camera en wil je meer leren van het vak? Dan zit je bij 101Barz goed. Naast de muzikale edits van de Studiosessies, ben je tijdens deze stage ook bezig met het maken van items en portretten. Klinkt dit als muziek in de oren...GA

NAAR DE VACATURE OM TE SOLLICITEREN
Graag link naar je showreel bijvoegen!

PRODUCTIE
Achter de video's die je ziet op het 101Barz-kanaal zit een hoop regelwerk waar de productie voor verantwoordelijk is. Wil jij alles regelen tijdens de opnames van de Studiosessies en ondersteunen in andere productie-activiteiten...

GA NAAR DE VACATURE OM TE SOLLICITEREN

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.