101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Sepa proost op de lichte dagen

  •  
18-03-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
734 keer bekeken
  •  
Sepa is bij Rotjoch in de studio om de laatste Wintersessie van het jaar te killen. Zijn 101-teller staat nu op 8. De 'Aso Bro' brengt weer de praat van de straat terug op je beeldscherm!

Het is niet willekeurig dat Sepa het winterseizoen afsluit. Hij is het levende symbool voor het achter laten van donkere, stormige en koude dagen. Je ziet in zijn ogen dat z'n leven niet altijd even makkelijk was, maar rock bottom leerde hem de lessen die de bergtop hem nooit had kunnen bijbrengen. In de 'Ins & Outs' met Sepa is hij open over zijn verleden.
Sepa heeft altijd creatieve expressie gebruikt als uitlaatklep. Vroeger was dit vooral skateboarden en graffiti, maar hij pakte rap op in een van de moeilijkste periodes uit zijn leven. Sepa schreef zijn eerste bars behind bars. Je krijgt gegarandeerd kippenvel van ‘Papa is een Crip’, wat over zijn dochtertje - die hij nog niet had ontmoet - gaat. Things fell apart, maar uiteindelijk viel alles op z’n plek; zijn kinderen zijn het antwoord op de diepe dagen dat Sepa naar boven keek en om een wonder vroeg.
Hij weet mensen te raken met de pen - zo nu en dan tot tranen toe. Al is dit soms ook het geval omdat Sepa niet alleen papier, maar ook andermans huid als zijn canvas gebruikt voor teksten en tekeningen. Tatoeëren is namelijk ook een van zijn vele talenten.
Het is alweer bijna een jaar dat we voor het laatst een project zagen van Sepa. Op ‘Wat Ik Zie’ rapt hij “Ik kan niet stoppen met dit, nog een 101-sessie, daarna drop ik een hit”, dus dat is precies waar we op hopen! Maak er anders maar een heel album van…
Of er nou meer muziek aan komt of niet, een nieuwe Sepa sessie is sowieso een feestje waard. We worden geblessed met 15-minuten spitspektakel! Fuck it, luidt je weekend om 14.00 in en laten we proosten op de lichte dagen!...

Meer over:

#magazine, sepa
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.