101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Sepa brengt de praat van de Amsterdamse straat

  •  
13-03-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1454 keer bekeken
  •  
Elke vrijdag verschijnt er van ons een nieuwe studiosessie op je beeldscherm en ook vandaag stellen we je niet teleur. We brengen rap zoals het ooit bedoeld is, want Sepa kwam langs in de studio. De Aso Bro’s en de Amsterdam Casuals zijn vertegenwoordigd wanneer de Amsterdammer langskomt.
Sepa steekt het niet onder stoelen of banken: hij is een rasechte Amsterdammer en tevens een Ajacied in hart en nieren. In zijn track ‘Amsterdams’ brengt hij een ode aan de stad, de stad waarin hij bekend is en alles voor handen heeft. “Je kan me vinden op de wallen, net een pooier. Of je vindt me in de metro, net een schooier”, luiden enkele van zijn typerende lines over zijn stad.
De rapper heeft verder niet stilgezeten sinds de laatste keer dat hij langskwam bij 101Barz, tijdens de zomersessies van 2019. In hetzelfde jaar dropte hij zijn album ‘4’. We hoopten voorafgaand aan zijn vorige sessie dat zijn volgende albumcover alleen een villa zou bevatten en dat hij de straat achter zich zou houden. Een villa bleef achterwege, maar Sepa voelt zich on top of the world.
In het verleden heeft Sepa naar eigen zeggen “alles gedaan wat god verboden heeft”, maar Sepa is allang niet meer op dat. Hij is een trotse vader van twee kinderen en grind met zijn muziek. Met zijn goede daden – het helpen van mensen en het maken van muziek – wist hij de negatieve gebeurtenissen uit zijn verleden. Al vroeg stortte hij zich op muziek en inmiddels zette hij al veel stappen in die wereld.
101Barz liep daar als een rode draad doorheen. Sepa vergeet Rotjoch nooit en kwam al zes keer eerder een sessie opnemen. Vandaag dropt hij alweer zijn zevende en hij blijft altijd relevant. Ben je ready voor praat van de straat? Nog even geduld en dan komt Sepa het je brengen!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.