101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Savio jaagt z'n dromen achterna

  •  
10-04-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
452 keer bekeken
  •  
Défano Holwijn liet de storm van de wereldproblematiek niet zijn leven overhoop gooien. In plaats daarvan gebruikte hij het om een pad vrij te maken naar nieuwe kansen. FC Avondklok was het resultaat. De Insta-liveshow trok al snel tienduizenden kijkers, waarvan de kracht al gauw duidelijk werd. De nacht van 26 januari werd een hele speciale. Het was bijna 12 uur s ’nachts en buiten was het donker, maar er zou binnen korte tijd een ster verschijnen. We hebben het natuurlijk over de jonge Savio! Vandaag zie je hem eindelijk bij 101Barz…
De toen 10-jarige Savio had al meerdere dagen geprobeerd om in Défano’s live te komen, maar het lukte hem niet om aan de beurt te komen. Ondanks dat gaf hij niet op. Tot zijn verbazing deelde hij bij zijn zoveelste poging ineens het beeldscherm met een van zijn grote idolen, die hem de kans gaf zijn talent te delen. Onder het oog van meer dan 36 duizend kijkers, waaronder Savio’s rap- en voetbal helden, rapt hij ‘Family First’. Vechtend met slaaptekort en nervositeit weet hij alsnog iedereen te verbazen!
Niet alleen het virus ging viraal, Savio deed dat ook. De volgende dag kon niemand om hem heen. Je zag hem niet alleen op internet, maar hij was ook te zien in verschillende TV-programma’s. Veel mensen wilden Savio’s carrière helpen lanceren, waaronder Boef. Hij beloofde Savio een professionele clip die uit zou komen of Boef’s eigen kanaal. De clip zag vorige week het licht.
Ook onze eigen Rotjoch wilde Savio een steuntje in de rug geven door hem uit te nodigen bij 101Barz. Deze week was hij jarig en om dat te vieren releasen we zijn Studiosessie! Vanmiddag zie je hoe hij, met Défano en Ta Joela in de back, zijn sessie killt. Vergis je niet, deze 11-jarige heeft bars voor days! 14.00 zie je de sessie op YouTube.

Meer over:

#magazine, #savio
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.