101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Ronnie Flex werkt met Lil Uzi Vert’s producer

  •  
30-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
62 keer bekeken
  •  
Maaly Raw

Maaly Raw’s beattag verschijnt op Ronnie’s Instastory

Wanneer Amerikaanse artiesten op tour gaan, is er altijd een hele delegatie die meegaat. Stylisten, tourmanagers, vrienden, maar ook producers mochten de artiesten inspiratie krijgen onderweg om een pokoe op te nemen. Future nam Maaly Raw mee op zijn Europese tour. Maaly Raw kan je kennen van Lil Uzi Vert’s hits ‘Money Longer’ en ‘Do What I Want’

Een dag na Future’s optreden in AFAS Live postte Maaly Raw op zijn Instagram een foto van de Amsterdamse grachten. Toch heeft hij niet alleen de tourist uitgehangen, want al snel begon Ronnie Flex met het delen van snippets van een nieuwe track met de welbekende Maaly Raw tag.


Gisteren was het weer zover en werd een verder gemixte versie van de samenwerking ten gehore gebracht op Ronnie Flex z’n instastory. Of het gaat om een enkele track of meerdere samenwerkingen, is nog niet duidelijk. Of het een banger is? Dat is een ding wat zeker is. Check het fragment in de onderstaande video.

Meer over:

#magazine, ronnie
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.