101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Ronnie Flex kondigt trap-EP 'Nori' aan

  •  
23-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
62 keer bekeken
  •  
Smibnori

SMIB dropt een SMIBANESE Woordenboek

Ronnie Flex komt met trap-EP
Ronnie Flex bracht dit jaar zijn album ‘Remi’ uit en vlak na deze release verschenen op insta stories dat Ronnie weer aan nieuw materiaal aan het werken was. Hij was in de studio met dé nieuwkomers van 2017. Zo dook er materiaal op met Jacin Trill en Noah’s Ark signee Leafs. Op Instagram postte Ronnie gister dat zijn trap EP met de naam Nori, eraan zit te komen inclusief de tracklist. Eerder dit jaar kondigde hij een gezamenlijk project met Jonna Fraser aan en die tot op heden ook nog niet is uitgekomen.


SMIBANESE Woordenboek

SMIB, het collectief uit Amsterdam Zuid-Oost blijft zich continu ontwikkelen en zijn ook buiten de muziek een herkenbare brand. Kleding, een selftitled festival, de mannen blijven uitbreiden op creatief vlak. Zo besloten ze om ook het Smibanese woordenboek uit te brengen. Hierin staan alle relevante slang-woorden van vandaag met uitleg en illustraties. Zo kan zelfs je moeder leren wat gaande is. Het hele woordenboek leest van rechts naar links, net als japanse manga, om toch het heersende japanse sfeertje van SMIB terug te brengen. Ga langs bij de mannen in de winkel op de Zeedijk in Amsterdam om het zelf te checken.

Meer over:

#magazine, #smib
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.