101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

CYPHER: Rich2Gether

  •  
18-05-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
992 keer bekeken
  •  
Vandaag zie je Rich2Gether, niet bij Rotjoch in de studio, maar straight from Ghana’s hoofdstad Accra! Ze hebben een hete Cypher opgenomen die vanaf 14.00 te zien zal zijn op het YouTube-kanaal van 101Barz. BKO, Johnny, Jhorrmountain, Boat en Blow laten één voor één zien wat ze in huis hebben en waar R2G voor staat! Ze bestaan pas 2 jaar, maar je kunt niet om ze heen.
Dat gaat je ook niet lukken met een dribbeltruck, zoals Blow wel eens in zijn voetbaltijd moest gebruiken om op de trainingsvelden van Arsenal voorbij spelers als Thierry Henry en Dennis Bergkamp te komen. Dat is het verleden - nu doet hij technische hoogstandjes met woorden op beats. Vorig jaar stond hij nog bij ons in de stu. Blow was de eerste artiest die zijn muziek releasde met ‘2Gether, maar er waren snel meer die zich bij het collectief toevoegde.
BKO en Brasco waren de volgende die het team kwamen versterken. Samen met Frenna, Priceless én natuurlijk Blow, brachten ze R2G naar nieuwe hoogtes met ‘Pop It’. Niet alleen de pokoe-, maar ook de clip straalt big-dog status uit. Zelfs een oudere Duitse man - met miljoenen volgers - in een Fiat 500 kan losgaan op de track.
Het niveau blijft maar stijgen, dat zal je om 14.00 zien. Ga het straks checken en blijf Rich2Gether in de gaten houden. Dit is pas het begin! BKO, Johnny, Jhorrmountain, Boat en Blow komen je heat brengen…
Delen: