101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Release Gemist - Week 32

  •  
13-08-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
32

Kosso, Pietju Bell, 808milli en nog veel meer

De hiphop-industrie is druk bezig en met meer dan 50 tracks in de Single Top 100 droppen er steeds meer tracks en projecten van je favoriete rappers. Om dat allemaal een beetje overzichtelijk te houden, check je de laatste releases hier.

Projecten

Kosso - Beti

Kosso's leven bestaat voor een groot deel uit zijn ambities als bodybuilder en zijn carrière in de muziek. De cover van zijn nieuwe album 'Beti' visualiseert dit en is alweer het tweede album van Kosso. In totaal telt 'Beti' maar liefst vijftien tracks en heeft Soufiane Eddyani, Hef, YL, Anas, Murda en Nis op de gastbijdrages. Was jij anxious na zijn Zomersessie om meer te horen? Dat kan nu!

Pietju Bell - Als 'T Maar Lukt

Pietju Bell gaf al een voorproefje van zijn EP 'Als 'T Maar Lukt' in zijn Zomersessie, maar de gehele plaat is nu te streamen op Spotify. Deze EP telt in totaal tien tracks en heeft alleen maar featurings van zijn tweemans KONO. 

808milli - 808s & Friends

In een korte tijd leerden we 808milli kennen als de producer van Jacin Trill. Hij besloot om zijn eigen EP te releasen met de naam '808s & Friends'. Wie zijn deze friends? Jacin Trill en Cry. Zij zijn verantwoordelijk voor de vocalen op de tracks terwijl de typische 808milli beats door je speakers beuken. 

Tracks

Naast de grotere projecten, droppen ook meerdere artiesten nieuwe tracks die afkomstig zijn van aankomende platen of simpelweg losse flodders. Zo dropt EZG de track 'Gloryhunter' en mixt hij hiphop met hardstyle zoals alleen hij dat kan. Navi laat weer van zich horen op zijn nieuwe track 'Hot Boyz' en Philly Moré is getekend op Frenna's label 777 en dropt samen met Frenna en Murda een nieuwe single. Nog meer horen? Scroll dan naar beneden. 
EZG - Gloryhunter

NAVI - Hotboyz

Philly Moré - Soon ft. Frenna & Murda

Narco Polo - Riche ft. Muun

Jirraiya - Hoofdpijn ft. Rabby Racks

Gucci Ghost - Icey ft. Servinio

Kleine Ben & King B - Alles Wat Ik Wil

Meer over:

#magazine, week 32
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.