101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle releases van Week 40

  •  
08-10-2018
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Release Gemist - Week 40

Adje en Young Ellens droppen hun werk

Tijdens week 40 is er weer voldoende muziek uitgebracht in hiphop-Nederland. De kans is klein dat jij alles meekreeg van wat er verscheen en dus helpt 101Barz je een handje. Albums, EP's én losse tracks werden de voorbije week weer gedropt en onderstaand vind je alles terug.

Albums/EP's

Adje – X Roselilah – Base (Album)
In het jaar 2018 kwam Adje eerder al met een EP, maar daar laat hij het niet bij zitten. De rapper heeft gewerkt aan een nieuw album en die kwam de voorbije week uit. Roselilah is de vaste producer en met Geechi, Frsh en Crooks staan er enkele interessante featurings op.

Young Ellens – Practice 2 (EP)
Eerder verscheen de track en de clip ‘Ik Zweer Het Je’ van Young Ellens al, waarop hij te horen is met 3robi en Esko. Dat nummer maakt nu onderdeel uit van een vorige week gedropte EP van de artiest. ‘Practice 2’ is de naam.
Wally A$M – De Finesser (EP)
Na wat singles heeft Wally A$M vorige week zijn eerste grotere werk van het jaar gedropt. Op zijn EP ‘De Finesser’ staan tien te beluisteren tracks, waarop hij voornamelijk solo te horen is. Mr. Polska, Mennoboomin, Teach A$M en Cry zijn de enige artiesten met een aandeel.
Amartey – More Energy (EP)
Met zijn nieuwe EP ‘More Energy’ geeft Amartey een vervolg aan het in 2017 uitgebrachte album Ybfts. De plaat bestaat uit vijf nummers, waarvan hij op één track solo te horen is.
Kevtendencies – D I V I N E W I N D (EP)
Rond Kevtendencies bleef het tijdens 2018 behoorlijk stil. Nu hij weer met muziek komt, doet hij het echter meteen goed. Hij dropt een album genaamd ‘D I V I N E W I N D’, met acht eveneens gespelde tracks.


Losse tracks
Lauwtje – Spring FT. D-Double
Na de eerdere singles Dag In, Dag Uit en Dorstig dropte Lauwtje de voorbije week haar derde single van 2018. Op de track is D-Double te horen als featuring.
Gio – Tevreden
Zijn laatste en enige album bracht Gio in 2005 al uit onder de naam ‘First’, maar nu is hij terug met een nieuwe single. ‘Tevreden’ is de naam, in samenwerking gemaakt met Glen Faria en Samuel Leijten.
Team Rush Hour – Loesoe FT. Sjaak & Poke
Met ‘Loesoe’ bracht Team Rush Hour afgelopen week hun vierde single van het jaar uit. Na ‘Hier Bij Jou’, ‘Way Up’ en ‘Ziggy Diggy’ verschijnt nu een featuring met Sjaak en Poke.

Digitzz – RING
Ook Digitzz blijft in 2018 druk met het uitbrengen van singles. Na vier eerder uitgebrachte tracks verschijnt nu het nummer ‘RING’. De artiest is er solo op te horen.
Kosso – Ooit Heb ik Een Mil
Met een al uitgebracht album heeft Kosso tijdens 2018 bepaald niet stilgezeten. De rapper is echter alweer terug met een nieuwe single, genaamd ‘Ooit Heb Ik Een Mil’.
Era – Matje
De voorbije week dropte Era zijn vijfde single van het jaar. Na ‘Te Laat’, ‘Trappers’, ‘Survive’ en ‘Trophies’ kwam hij nu met ‘Matje’.
Rasskulz – Birds FT. Saffehbeats
Samen met de nog wat onbekendere Saffehbeats brengt Rasskulz een nieuwe single uit. De Amsterdammer zit niet stil nadat hij eerder dit jaar zijn ‘Kick Het Nog Steeds’-plaat uitbracht.
Maikal X – One In Ten
Maikal X brengt de laatste tijden wat minder eigen muziek uit. Tijdens de voorbije week hoorden we wel weer iets van hem, toen hij ‘One In Ten’ uitbracht.
Alex Euro – Brick FT. Hyena
In samenwerking met Hyena bracht Alex Euro de voorbije week een nieuwe single uit. De naam is ‘Brick’ en is zijn nieuwste track sinds ‘Feiten’.


Ness – Complex FT. Kaascouse
Ook Kaascouse en Ness besloten samen op een track te springen. De uitkomst ervan is ‘Complex’ genoemd en sinds vorige week te beluisteren.
Lina Ice – Trip (Remix)
Ella Mai kwam afgelopen zomer met het origineel van ‘Trip’ en Lina Ice heeft besloten deze te remixen onder dezelfde naam. Sinds een week is de track nu te beluisteren.
Timm – Opties
Timm, voormalig Timmie Texus, keert weer terug met een nieuwe track. ‘Opties’ is de naam en is sinds de voorbije week te beluisteren.


FABZ Pi – Conversations With The Crew
FABZ Pi is terug met een nieuwe track na zijn debuut-EP ‘Life Of Pi Season One’. De naam is ‘Conversations With The Crew’ en is sinds een krappe week te beluisteren.
SID – Ryder
Kort geleden kwam de single ‘Timberland’ nog uit van SID en nu is het alweer tijd voor de volgende. ‘Ryder’ is de naam.
TJ – Op
TJ bracht gedurende het huidige jaar al bijzonder veel singles uit en daarvan verscheen de voorbije week de volgende. ‘Op’ is de naam ervan.

Meer over:

#release, #magazine
Delen: