101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle releases van Week 38

  •  
24-09-2018
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Release Gemist - Week 38

Bartofso zijn nieuwe project dropt; Zwart Licht gaat door

Tijdens week 38 is er weer voldoende muziek uitgebracht in hiphop-Nederland. De kans is klein dat jij alles meekreeg van wat er verscheen en dus helpt 101Barz je een handje. Albums, EP's én losse tracks werden de voorbije week weer gedropt en onderstaand vind je alles terug.
Releases:
Albums/EP’s
Bartofso – Majin Bouz (Album)
Vorige week dropte Bartofso zijn nieuwe zomersessie bij 101Barz al en op diezelfde dag kwam hij met zijn nieuwe album. Voor de plaat genaamd ‘Majin Bouz’ werkte hij samen met o.a. Mula B, Josylvio, 3robi en Hef.
Jacin Trill – Jacin (EP)
Jacin Trill is nog altijd niet super lang in de game, maar zit zelden stil voor wat betreft het maken van muziek. Na zijn Happyland EP’s en een gezamenlijke EP met Bokoesam, komt hij nu weer met een eigen plaat. ‘Jacin’ is de naam en het kent tien tracks.
Jay-Way – Teen Gohan (EP)
In oktober 2017 kwam Jay-Way met zijn plaat ‘No Life No Wifi’ en nu dropte het vervolg erop onder de naam ‘Teen Gohan’. De EP kent zeven tracks.
Sellwin – Tijgergang (Mini-EP)
Na een eerdere samenwerking met Johnny Sellah, laat Sellwin nu opnieuw van zich horen. Hij dropte een mini-EP onder de naam ‘Tijgergang’, waarop hij onder meer samenwerkte met Kid de Blits.
NAVI – Suīcide (Maxi-single
Navi laat er geen gras over groeien en dropte de voorbije week alweer de vierde maxi-single van het jaar 2018. Ditmaal is de naam ‘Suïcide’, met als gasttracks ‘Ballers’ en ‘Meer’. Hij werkt samen met Jairzinho, BKO en Hansie.
Losse tracks  
Zwart Licht – Cool Runnings
Na het album ‘Bliksem’ komen de heren van Zwart Licht geregeld met nieuwe muziek. Een week geleden verschenen ‘Van Mij Voor Jou’ en ‘Ready’ en de afgelopen week was ‘Cool Runnings’ het nieuwe project.
Blauwe Uil – Digitaal
Als onderdeel van YFG brengt Blauwe Uil binnenkort zijn eerste solo-EP. Recent bracht hij er alvast een voorproefje van uit onder de naam ‘Digitaal’.
Bres – Busy Body
Ook Bres komt na ‘Totte Mette’ met een nieuwe track, genaamd ‘Busy Body’. Het betreft een solotrack van de rapper van Rotterdam Airlines.
Anu-D – Automatisch FT. Ouasside
Samen met Ousside besloot ook Anu-D weer een nieuwe track uit te brengen. Het laatste wat we hoorden van de artiest was ‘De Motto’.
Anu-D – Eng FT. Din Din
Tweedaags na de drop van ‘Automatisch’ verscheen ook de volgende track van Anu-D. Din Din, wie recent langskwam bij 101Barz, is de artiest met wie samengewerkt wordt op het nummer ‘Eng’.
Stepherd – Alla Day
Na de vijf tracks tellende plaat ‘Laat Me Eerlijk Met Je Zijn’ verscheen er nu weer een losse track van Stepherd. ‘All Day’ is de naam ervan.
Steen, EZG & Joost – Infected
Steen en EZG releasen binnenkort samen hun EP ‘Infected Records’ en na het droppen van de eerste, verscheen nu ook de tweede track. Joost voegde zich bij het duo en het drietal kwam tot het nummer ‘Infected’.
Jéno – Verifieer
Eerder bracht Jéno ons de track ‘Monster’ en ook zijn volgende werk is nu verschenen. Onder de naam ‘Verifieer’ kwam zijn volgende solotrack.
Bhad Bhabie & $hirak – Count it
De Amerikaanse artiest Bhad Bhabie dropte de voorbije week haar debuut-mixtape ‘15’. Er waren vijftien tracks op terug te vinden en ook de Nederlandse ‘$hirak’ heeft zijn aandeel. De naam van de track is ‘Count it’.
Rabby Racks – Wil Ik Ook FT. Flakes & Jirraiya
Met artiesten Flakes en Jirraiya van zijn label Racks Entertainment besloot Rabby Racks een nieuwe track te droppen. ‘Wil Ik Ook’ is de naam.
Angelo King – Take Time
‘Take Time’ is de volgende track die gedropt wordt door Angelo King na het nummer ‘Lifestyle’. Het betreft een Afro Beat-track.
Gucci Ghost – Calamaris (Prod. Ko Kunst)
Donderdag verschijnt de EP ‘Aan Tafel’ van Gucci Ghost en vorige week besloot hij alvast een nummer los te laten. ‘Calamaris’ is de naam, geproduceerd door Ko Kunst.
Ashi Farao – Blase Blase
Na ‘Dans Met Mij’, ‘Laat Me Gaan’, ‘Handele’ en ‘Dash’ komt Ashi Farao nu met zijn vijfde losse track van het jaar 2018. ‘Blase Blase’ is de naam.
Pete Philly – Gigawatss II FT. Jurley Colin
In een featuring met Jurley Colin komt Pete Philly met een nieuwe track. De artiest maakte eerder dit jaar een docuserie met Red Bull en bracht enkele losse nummers uit en dit is het volgende werk.
Dess Finesse – X
Tot slot was het Dess Finesse die kwam met een nieuwe track. De naam van het nummer was ‘X’.

Meer over:

#release, #magazine
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.