101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Release Gemist - Week 37

  •  
17-09-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Release Gemist - Week 37

Ares dropt zijn album; Young Ellens en 3robi werken samen

Tijdens week 37 is er weer voldoende muziek uitgebracht in hiphop-Nederland. De kans is klein dat jij alles meekreeg van wat er verscheen en dus helpt 101Barz je een handje. Albums, EP's én losse tracks werden de voorbije week weer gedropt en onderstaand vind je alles terug.
Albums/EP’s
Ares – Alice (Album)
De voorbije tijd was Ares vooral te horen op los uitgebrachte tracks. Zijn vorige album ‘Prins’ werd vervolgd door tunes als ‘Russian Spies’ en ‘Positief’. In de tussentijd zat Ares niet stil en daarom komt hij nu met een nieuw album. ‘Alice’ is de naam.
Benjayh – Miami Tape Vol. 1 (EP)
Na zijn ‘R2 Dat Way 2 €0’ EP van een jaar geleden volgt er van de kant van Benjayh nu een nieuw project. Zijn nieuwe werk komt naar buiten onder de naam ‘Miami Tape Vol. 1’ en kent bijdrages van onder anderen Defano Holwijn.
Cedje – In Een Setup (Sample van EP)
Op het complete album ‘In Een Setup’ van Cedje is het nog even wachten tot vrijdag 28 september, maar dat hoeft niet met lege handen. Op YouTube brengt de artiest een Sampler van zijn EP, waarin hij gedeeltes van zijn tracks uitlicht.
Losse Tracks
Young Ellens – Ik Zweer Het Je FT. 3robi (Prod. Esko)
Op ‘Geen Limiet’ was Young Ellens nog te horen met Frenna en nu besloot hij op een track te springen met 3robi. Het nummer heet ‘Ik Zweer Het Je’ en is geproduceerd door Esko.
Jacin Trill – Vanaf Het Begin FT. Bokoesam & Yung Nnelg (Prod. Idaly)
Recent kwam Jacin Trill nog met de track én de video van zijn nummer ‘Jacin’, maar ook daarna zit hij niet stil. ‘Vanaf Het Begin’ is de naam van weer een nieuwe track en is gemaakt in samenwerking met Bokoesam en Yung Nnelg. Idaly produceerde het nummer.


Zwart Licht – Van Mij Voor Jou & 
Zwart Licht – Ready
Good old Zwart Licht dropt twee nieuwe tracks na het eerdere uitbrengen van het album ‘Bliksem’. Op ‘Van Mij Voor Jou’ wordt er samengewerkt met Tino, terwijl er op ‘Ready’ geen featuring staat.
Big2 – Ra-tata (Prod. Jerry John)
Eerder bracht Big2, onderdeel van The Opposites, zijn eerste soloalbum ‘Van Staal’ uit en ook zijn nieuwste track is een solowerk. Het nummer heet ‘Ra-tata’ en is geproduceerd door Jerry John.


Amerildo de Krijger, Cartiez, Rollán, Kid de Blits & Willie Wartaal – Yng Nga (Prod. Boaz & Gindaroca)

Eerder in 2018 nam Nouveau Riche een nieuw album op en nu was het tijd voor de eerste track daarvan. Op ‘Yng Nga’ werken Amerildo de Krijger, Cartiez, Rollán, Kid de Blits en Willie Wartaal samen. De track is geproduceerd door Boaz en Gindaroca.
SirOJ – For The Night
Producer SirOJ bracht recent een nieuwe single uit onder de naam ‘For The Night’ en is hier te checken.
DØS – Gunshot FT. Anu-D
Kortgeleden kwam DØS met de nummers ‘Ziel’ en ‘Hell’, maar dat is voor hem nog niet het teken om stil te gaan zitten. In samenwerking met Anu-D dropt hij nu de single ‘Gunshot’.
James 3allel – Pak een Stack
De nog relatief onbekende James 3allel tekende recent bij SOB Music en komt nu met een solotrack. Chiraqxel produceerde de track en kwam uit onder de naam ‘Pak een Stack’.
Maximilli – Super Onverstandig FT. Trapmoneybiggie
Niet lang geleden was Maximilli nog in samenwerking met Gucci Ghost te horen op de track ‘Oeh Ah’. Samen met ‘Trapmoneybiggie’ verschijnt nu alweer de volgende tune, namelijk ‘Super Onverstandig’.
Chamo – Op
Recent kwam Chamo met de tracks ‘Niet Testen’ en ‘Interieur’, maar daar laat hij het niet bij zitten. ‘Op’ is het nieuwe werk van de artiest.


Cazz Major – Schiet & Dunk
‘Bye Bye’ was de laatste track van Cazz Major die hij uitbracht en nu is hij terug. Op het nummer ‘Schiet & Dunk’ is opnieuw te luisteren naar de rapper.

Meer over:

#release, #magazine
Delen: