101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Release Gemist - Week 34

  •  
27-08-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Week 34 release

Met o.a. Architrackz, Eves Laurent, Makkie en meer

Er is weer genoeg nieuwe muziek en dat kan je misschien ontgaan zijn. Vandaar dat we deze releases voor jou overzichtelijk in een lijst zetten. Afgelopen week dropten de volgende projecten en singles. 
ALBUMS
Architrackz – Dashawn
Afgelopen vrijdag brachten we de Zomersessie van Architrackz naar je beeldscherm. Deze sessie was vanwege de release van Architrackz’ debuutalbum ‘Dashawn’. Architrackz is verantwoordelijk voor alle producties op deze plaat, die vernoemd is naar zijn pasgeboren zoon. Hef, Chivv, Eves Laurent, Cho, Mula B, Adje, Keizer en nog veel meer artiesten zijn te horen op deze plaat.
Elijah Waters – Mr. Waters  
Elijah Waters is een Engelstalige artiest en brengt al een lange tijd muziek uit. Afgelopen week dropte hij zijn tape ‘Mr. Waters’. Elf nieuwe tracks, zonder featurings. De producties van deze tape staan op naam van Nash Crabula, Big Cam, M3 en Rocabeats.
TRACKS
Eves Laurent – Switch ft. Jayh
Eves Laurent was al te horen op Architrackz’ album ‘Dashawn’, maar hij besloot om ook zelf afgelopen week een nieuwe track uit te brengen. Op ‘Switch’ werkt hij samen met Jayh, met wie hij al vaker te horen was op tracks.
Makkie – Again ft. Murda
Makkie is terug met een nieuwe track en deze keer heeft hij Murda op zijn track staan. ‘Again’ is zijn laatste release op het label Avalon.
Bryan MG – Bouge Ton Derriere ft. LouiVos & Wawa
Een bijzondere combinatie aan artiesten op deze track. Bryan MG brengt Franse lyrics in combinatie met Nederlands op deze tune. Hij heeft verses van LouiVos en de Vlaamse rapper Wawa op ‘Bouge Ton Derriere’.
Anu-D – De Motto  
Anu-D zit niet stil. Hij bracht kort geleden zijn EP ‘Waterman 2’ uit en nu is er alweer een nieuwe track van de rapper uit Amsterdam.
Johnny 500 – Nice & Slow ft. Emy Perez, Zefanio & Chip Charlez
DJ Johnny 500 brengt zijn nieuwe single uit. Emy Perez brengt haar Venezolaanse saus op deze tune, Chip Charlez dropt een verse en Zefanio is verantwoordelijk voor de hook.
Marassa – Listen Refelection
De Amsterdamse Marassa maakt Engelstalige muziek en dropt haar nieuwe track ‘Listen Reflection’.

Meer over:

#releases, #magazine
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.