Sfeerfoto van 101Barz
101Barz

Elke week nieuwe videos opyoutube

101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland met wekelijks nieuwe video's op YouTube.
101Barz

Release Gemist - Week 33

20 aug 2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Release Gemist - Week 33

De opvolger van 'Winne Zonder Strijd' is uit

Er is weer genoeg nieuwe muziek en dat kan je misschien ontgaan zijn. Vandaar dat we deze releases voor jou overzichtelijk in een lijst zetten. Afgelopen week dropten de volgende projecten en singles. 
Winne – Oprecht Door Zee  
Winne is na jaren weer terug met een album. Hij bracht al meerdere singles uit en kwam ook langs met Feis in de 101Barz-studio voor een sessie. ‘Oprecht Door Zee’ is de opvolger van de klassieker ‘Winne Zonder Strijd’. Het album telt zeventien tracks en geeft, zoals je van Winne gewend bent, weer genoeg stof tot nadenken. Op de featurings staan verschillende artiesten uit verschillende genre’s. Een hele waslijst aan gastbijdrages, namelijk Emms, Rass King, Poppe, Raw Roets, Josylvio, Vic9, Jayh, Melissa Lopez, Kempi, Feis, Kevin, Fresku, Derek Otte, Glen Faria en Bekir Kolic. 
Kleine Ben & King B – Geen Weg Terug
De Vlaamse broers Kleine Ben & King B brengen na lange tijd weer muziek uit onder het label Top-Notch. Het gaat om de korte EP ‘Geen Weg Terug’ die vier tracks telt. Op alle tracks zijn beide jongens te horen en alleen op de track ‘Laten We’ hebben ze ondersteuning van Kya Maï.
Broski – Fraude (rmx) ft. Rich Kalashh & Euro
Broski dropt de remix van zijn track ‘Fraude’ onder het label ODG. Op de remix van deze track zijn ook Rich Kalashh en Euro, beter bekend als Eurosoundz, te horen. De productie van de track is van Omar Duro & Braxton.

Meer over:

#magazine, winne

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA