101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Artikel: Rafello maakt zich klaar voor z'n meesterwerk

  •  
18-06-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
695 keer bekeken
  •  
RAFELLO ART WS
Met de throwback sessie van Mini Thug weer vers op onze kanalen, is het alweer tijd om vooruit te blikken op de nieuwe studiosessie die morgenmiddag online komt. Ditmaal komt er een oude bekende langs van 101Barz, op meerdere vlakken. Ooit was hij er werkzaam en nu komt hij weer een dope sessie voor jullie droppen.
Rafello was er in november 2018 voor het laatst en wanneer hij achter de mic stapt, weet je dat hij nooit teleurstelt. Hij verscheen in de studio zonder enige back-up. Het enige wat hij nodig had, was een handvol keiharde beats. Niet alleen nieuwe beats, want Rafello staat erom bekend dat hij wel raad te weet met old school beats, waarop grote artiesten in het verleden ook al hun verses spitten.
Sinds zijn sessie eind 2018 heeft de rapper van Van Klasse niet stilgezeten, al bracht hij niet bijzonder veel uit. In datzelfde jaar dropte Rafello met ‘Potus’, ‘Honkbalpoort’ en ‘Better Dayz’ nog wel het een en ander uit, maar in 2019 hoorden we niet veel van hem. ‘U Mad’ was de enige tune die onder zijn eigen naam verscheen. In samenwerking met Flow de Wolf, Woenzelaar en Jermaine Niffer liet hij zien in zowel het rappen van hooks als het rappen van verses een meester te zijn.
Wel vertolkte hij een rol op het album ’11:55’, afkomstig van Djaga Djaga. Op een van de tunes, ’64 Barz’, verzorgt hij een keiharde laatste verse. Ondanks het feit dat hij de voorbije twee jaar dus niet héél veel uitbracht, liet hij al wel weten dat er een verrassing staat te wachten voor de hiphop-liefhebber. Op Instagram liet hij weten zijn album afgerond te hebben en enkel nog te zoeken naar een naam. We zijn benieuwd…
Oh ja, hadden we al verteld dat Rafello morgen niet in zijn eentje langskomt? Als trouw onderdeel van Van Klasse zal er morgen nog een artiest van het label meekomen. Ook deze artiest is al eerder langs geweest bij 101Barz. We hebben het over Lauwtje, een van de grootste female rappers uit Nederland. Ben jij al ready? Nog heel even geduld, morgen om 14:00 uur is het zover.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.