101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Pjotr is op positieve vibes

  •  
29-06-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
492 keer bekeken
  •  
PJOTR ART WS
Het is alweer tijd om vooruit te blikken op de nieuwe studiosessie die morgen komen gaat. Afgelopen vrijdag dropten we de sessie van Ginger nog en sinds vanmiddag kun je genieten van alle releases van de afgelopen week. Morgen wacht Pjotr, een rapper met een vrolijke, optimistische sound.
Pjotr is sinds een jaar of twee echt bezig met het maken van muziek en doet dat tegenwoordig onder het label Lieve Jongens Music. Hij is daarmee aangesloten bij Snelle, want hij is de mede-eigenaar van dat label. De samenwerking tussen Snelle en Pjotr kwam niet geheel uit de lucht vallen, want de twee waren al vrienden van elkaar. Pjotr was dan ook de eerste artiest die zich aansloot bij de succesvolle Snelle.
Nog voor het label werd opgericht echter, bracht Pjotr al muziek uit. De track ‘Bloed Op De Tape’ was de eerste die hij via Spotify naar buiten bracht. Even later werkte hij samen met Birgit Schuurman op de tune ‘Laat Het Los’ en dáárna volgde zijn eerste album onder Lieve Jongens Music, wat tot nog veel meer zou leiden. Eerst kijken we naar het album dat hij uitbracht.
Het album waarover we het hebben, ‘Goed Nieuws’ past als vanzelfsprekend goed bij de naam van het label én bij de sound van Pjotr. Zijn positieve vibe neemt hij op de gehele plaat met zich mee, waarbij hij alleen samenwerkt met Obey op de track ‘Zonneschijn’. Dat is met 2,7 miljoen streams ook meteen de grootste hit van het album, gevolgd door de solotrack ‘Tot Ik Instort’.
Ook in 2020 is Pjotr hard bezig met het maken van nieuwe muziek. Na enkele singles gedropt te hebben, kwam hij recent met zijn EP ‘Kleine Wereld’. Opnieuw geen boze rap, maar vredige melodieën en rustige stemmen. Na het droppen van zijn EP mist er eigenlijk nog maar één ding voor Pjotr: een sessie bij 101Barz. Morgen om 14:00 uur brengen we daar verandering in!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.