101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

'Panda' van Desiigner is die hele pokoe

  •  
12-04-2016
  •  
leestijd 5 minuten
  •  
76 keer bekeken
  •  
Panda

Remixes en freestyles over de beat van G.O.O.D. Music's nieuwste aanwinst

Eens in de zoveel tijd komt er een tune uit waarbij het lijkt dat de hele wereld het dope vindt. Je hoort de track in de club, uit de oordopjes van de persoon naast je in de trein zit en als je het aan je moeder zou laten horen zou ze zelfs bescheiden dansmoves erop zetten. Vandaag de dag is dat 'Panda' van Desiigner. De jonge rapper uit Brooklyn werd verward met Future, maar heeft met ' Panda ' z'n stempel op de scene gedrukt. Hieronder hebben we van 101Barz een paar van de dikste en meest opmerkelijke remixes over de wereld op een rij gezet. 

Kanye West - Father Stretch My Hands Pt. 2

??  Toen Kanye West zijn album primeurde met behulp van een Aux-kabel, Young Thug zonder jewelry en een Madison Square Garden vol hypebeasts, dacht iedereen Future te horen op enkele featurings. Het werd duidelijk dat dit niet het geval was toen hij het album uitbracht. Het bleek te gaan om de rapper Desiigner, die behoorlijk veel overeenkomsten in stemgeluid heeft met de eerder genoemde ATLien. 'Father Stretch My Hands Pt. 2' is misschien wel dé drijfveer achter het grote succes van de track 'Panda'. Want hoe je het wendt of keert. Als Kanye je een co-sign geeft, doet dat wonderen voor je carrière. 

Lil Kim & Maino - Panda (Remix)

??  Als rapper is het natuurlijk een eer dat mensen je track zo dope vinden dat ze op de beat springen, maar als dit OG's uit je eigen buurt zijn voel je je extra lekker. De Queen of Brooklyn en King of Brooklyn Lil Kim en Maino pakken ook de track van de jonge rapper uit Bedstuy om een eigen twist eraan te geven. Lil Kim heet Desiigner zelfs welkom bij 'The Royal Brooklyn Family' op de intro. Al met al een grote eer!

Meek Mill - Trap Vibes

??  Meek Mill had in 2015 niet zijn beste jaar. Zijn album verkocht goed en hij wist Nicki Minaj z'n wivey te maken, maar verdronk op een gegeven moment in de L's door te beefen met Drake. In 2016 is Meek Mill terug en na het releasen van meerdere disstracks aan het adres van Drake dropte hij ook de freestyle 'Trap Vibes'. Met een vlijmscherpe delivery is hij te horen op Drake's 'Summer Sixteen' en ja, je raadt het al, Desiigner's Panda. Een leuke sidenote is de outro van de track, waar Meek Mill de flow van Desiigner lacherig nadoet. 

Futuristic - Panda (Remix)

??  Met een medium als YouTube verspreidt muziek sneller dan ooit tevoren, maar YouTube kent ook zijn eigen supersterren. Één daarvan is de rapper Futuristic die zijn rapskills op een creatieve manier aan de man brengt op zijn YouTube-kanaal. Zo kun je hem kennen van ' Nerd Raps Fast in Compton ' of zijn versie van Lady Leshurr's 'Queen's Speech' genaamd ' King Speech '. Voor zijn 'Panda' remix laat hij zijn snelle rapskills zien en doet dat alles in één take.

Karmin - Panda (Cover)

??  Karmin is ook een bekend gezicht op YouTube. Ze heeft een redelijke following op haar kanaal, die ze vult met haar eigen versies van bekende popnummers. In plaats van andere lyrics op dezelfde beat zoals de rappers hierboven doen, verandert zij de instrumentatie en zingt de volledige lyrics van Desiigner zelf. 

Lupe Fiasco - Panda (Remix)

??  De restaurant-keten Panda Express verdient op z'n minst een punchline op één van de remixes, maar Lupe Fiasco heeft een hele track eraan toegewijd. Lupe staat vooral bekend om zijn diepere lyrics en complexe lines, maar een luchtige Lupe Fiasco die dom rapt over voedsel, in de rij staan en honingwater ligt minstens zo lekker in het gehoor.

Lefa - Panda (Remix)

??   De creatieve Franse rapper Lefa kun je kennen van de groep 'Sexion d'Assault', maar is bezig om ook solo muziek te releasen. Hij heeft nog maar net z'n album 'Monsieur Fall' uit, maar besloot toch om exclusief op Facebook een remix van 'Panda' te droppen. 

Almighty - Panda (Remix) ft. Farruko, Daddy Yankee & Cosculluela

??   Almighty is een upcoming artiest in Puerto Rico en dropt een Spaanstalige versie van Desiigner's hit. En als het Spaans is, dan kan Reggaeton-artiest Daddy Yankee niet ontbreken. Verder zijn ook de Puerto Ricaanse rappers Farruko en Cosculluela te horen op deze Caribische remake. 

Stardom - Panda (Remix)

??  Stardom's remix verscheen op het populaire YouTube-kanaal Link Up TV. Hij is niet onbekend met het remixen van tracks. De remixes die hij heeft gedropt zijn namelijk zijn best bekeken video's op YouTube. Zo heeft hij in het verleden ook al de beat van Young Thug's 'With That' en YG's 'Who Do You Love' gepakt en zich eigen gemaakt. 

Jermaine Niffer - Panda (Remix)

??  Desiigner's lage stem en slome flow maken de track net zoveel als de slopende beat eronder. Een lage stem heeft Jermaine Niffer ook en makkelijk flowt hij over de beat van Menaze. Een leuke toevoeging is de quote 'Worth killing for, worth dying for' uit de film Sin City. 

Miggs de Bruijn - Panda (Remix)

??  Miggs de Bruijn dropte een maand geleden een compilatie van drie tracks genaamd 'WehWeh'. De door Watlaahn gemixte track bevat ook de beat van Desiigner's 'Panda'. Deze kun je checken bij 2.00 hieronder.

Seek - Panda (Remix) ft. SBMG

??  Seek was way back een origineel lid van SBMG. Hij moest even weg, maar is weer helemaal back. Je zag hem ook al bij de studiosessie van SBMG. Op het web verscheen een 'Panda' remix van hem, waar ook Chivv op te horen is. De audiokwaliteit laat wat te wensen over, maar de verses zeker niet. 

La Familia - Panda (Remix) ft. Kut Mug

??  Smiley, Jboy en Flaco zijn samen La Familia. Het trio werkten samen met Smib-lid Kut Mug op de remix van 'Panda'. Een beetje Nederlands, een beetje Papiaments en een heleboel vuur op deze remix van die hele pokoe.

Honorable mentions

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.