101Barz

Oomto is onderweg

  •    •  
20-04-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1334 keer bekeken
  •  
OOMTO ART WS
In December introduceerde Oomto zichzelf bij 101Barz door in Saaff’s Studiosessie een héle sterke indruk achter te laten. Bij zijn aanloop naar de mic vroeg je jezelf misschien af waarom hij in de winter shirtless loopt, maar toen hij begon te spitten maakte het allemaal sense. Oomto brengt de heat! Genoeg reden dus om hem uit te roepen tot ‘Talent vd Maand’. Vanmiddag om 14.00 zie je hoe hij ons meeneemt in zijn wijk, maar lees hier alvast meer over deze unieke belofte…
Oomto lijkt vorig jaar uit het niets te zijn verschenen, maar hij heeft al een aantal grote samenwerkingen op zijn naam. Naast Saaff, is hij ook de studio in gedoken met Quincy Promes, wie natuurlijk niet alleen een ster is op het voetbalveld, maar ook kan scoren met pokoes. ‘Ede Koef’ was het eindresultaat en komt in de buurt van 1 miljoen views op YouTube.
Oomto heeft ook niet heel lang gewacht met zijn eerste project. Zijn EP ‘EDE Kuff Kaff’, die track-voor-track bestaat uit grimmige bangers, kwam vorig jaar in November uit en pakte al een paar miljoen streams. Sindsdien is het stil, maar het zal niet lang meer duren voordat we Oomto’s rauwe geluid weer te horen krijgen.
Als je tot het einde van het item blijft kijken krijg je in ieder geval een exclusieve preview van zijn track ‘101’. Verder vertelt hij over zijn schrijfproces en gaan we dieper in op zijn roots. Kortom, check Oomto vanmiddag om 14.00 in een gloednieuwe Talent vd Maand!
Delen: