101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Mula B's Meesterplusser en andere projecten komen eraan

  •  
17-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Barz Newz

Tracklists van Hansie's en Sam J'Taime's releases

Mula B's Meesterplusser
Mula B bracht eerder dit jaar de EP ‘8-9-17’ uit en de titel was bedoelt als releasedatum voor een volledig debuut album van De Haagse trapper. ‘Meesterplusser’, zoals het album zou gaan heten verscheen jammer genoeg niet op deze datum en een nieuwe releasedate bleef uit. Blijkbaar kunnen we binnenkort het album horen, want op meerdere Instagram-accounts verscheen een foto van Ali B, Mula B en Wilde Westen head honcho Mo. ‘Meesterplusser’ zal uitgebracht worden onder Wilde Westen in samenwerking met Ali B’s Trifecta en het label Warner Music.
Sam J'Taime
Sam J'Taime brengt 24 november zijn EP ‘Niet Van Paris’ uit onder Bonne Chance. Labelgenoot Keyser Soze neemt de meeste beats voor z’n rekening. Op de gastbijdrages vind je Hef, Din Din, Adje en Josylvio.
Hansie
Hansie brengt onder Van Klasse zijn debuut ‘De Belofte’ uit op 1 december en laat er geen gras over groeien. Z’n debuut telt twaalf tracks en zit vol met indrukwekkende featurings. Van een Kid De Blits tot een Wudstik en legendes als Hef, Adje en Kempi zullen allemaal te horen zijn op Hansie’s debuut. De producers zijn ook top shelf. Zo heeft hij Krankjoram, Rey Muzik, Denta Beats en natuurlijk Esko allemaal op z’n plaat staan.

Meer over:

#magazine, newz, barz
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.