101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Mensa brengt die buitenaardse bounce

  •  
03-03-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
160 keer bekeken
  •  
In de lente van 2019 werden we verrast met een nieuw geluid. Mensa, geen mens, tekende in maart dat jaar bij het label van Sevn Alias en vanaf toen ging het hard voor deze buitenaardse rapper. We zagen hem al eerder dansen, springen en spitten bij de 1OAK Studiosessie maar deze winter is hij terug voor zijn eerste solosessie. Dus laten we het even analyseren voordat die b*tches willen kanaliseren.
De nieuwe aanwinst van 1OAK maakte zijn debuut met China White. Ook zijn nieuwe collega’s Bokke8 en Lucass killen een verse op deze track. Geheel in thema is de clip voor China White geschoten op een stukje Amsterdamse grond gedomineerd door hiphop en Aziatische toko’s: de Zeedijk.
Na het succes van deze pokoe was er één grote vraag die Mensa in z'n greep hield. Hoe ben ik rapper nu? Hoe dan? Gelukkig heeft hij het antwoord snel gevonden; niemand kan het beter dan hij. Het rappen gaat hem inderdaad goed af, maar dat is niet het enige. Ook zijn dansmoves vallen in de smaak bij de fans.
'Hoe ben ik rapper nu? Hoe dan?!'
Even later zien we hem in twee Barz 4 Barz specials (1 en 2) verschijnen, waarbij hij zijn danspasjes wederom niet thuis heeft gelaten. Niet lang na zijn eerste verse op ons kanaal, komt hij bij ons langs in de studio. Sevn Alias heeft het hele 1OAK team meegenomen voor een Studiosessie. Geen Mens staat het grootste gedeelte van de sessie bij de mic. Hij dropt een paar eigen verses, staat paraat als tweede stem en neemt een hoop gezelligheid met zich mee met zijn moves. Het moment dat hij in de lucht begint te leunen werkt aanstekelijk want heel 1OAK komt in beweging.
‘Jij wilt weten, geen wetenschap. Ik ben beter, geen beterschap’
De buitenaardse rapper heeft een druk jaar achter de rug met performances op Appelsap en Noorderslag, een EP en meerdere clips op zijn naam. We zagen hem al een aantal keer verschijnen op ons kanaal en hij heeft de afgelopen tijd hard aan de weg getimmerd. Hoog tijd voor een ijskoude Wintersessie, Mensa!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.