101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Mario Cash stapt in de booth; op weg naar meer

  •  
14-09-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
73 keer bekeken
  •  
Mario Cash stapt in de booth; op weg naar meer

Succes door positiviteit

De laatste weken ging het hard voor Mario Cash. Vandaag drie weken geleden deelde de rapper de tracklist van zijn nieuwe album ‘Exclusive’ en al snel daarna volgde de eerste track die erop zou verschijnen. Het nummer ‘Doorgaan’ verscheen in samenwerking met Juicc en Era, waar drie dagen later ook de videoclip van gedropt werd. Nu, een week nadat zijn volledige album officieel uit werd gebracht, komen we vanmiddag met een gloednieuwe studiosessie van de Amsterdammer.
De laatste keer dat Cash  verscheen in de studio, tijdens de wintersessies van 2018, viel hij nog op door zijn rij gouden tanden, maar ditmaal blinkt hij vooral uit in het maken van muziek en het laten zien dat hij op positiviteit is. De rapper is energiek, goedlachs en is bezig met het op touw zetten van zijn eigen merchandise-lijn ‘Cash City’. Kortom, het begint te lopen voor Mario Cash sinds hij bezig is met zijn carrière steeds meer solo te verzorgen.
Voorheen was de artiest namelijk vooral te zien op tracks in samenwerking met Greengang, maar sinds de eerder genoemde Wintersessie richt hij zich voornamelijk op zijn solomateriaal. Terugkomend op zijn nieuwe plaat ‘Exclusive’, wat tevens zijn eerste officiële album is, lijkt er veel moois aan te komen voor Mario Cash. De meest recente videoclip van zijn werk verscheen in samenwerking met JoeyAK en werd naar buiten gebracht onder de naam ‘Jongvolwassen’. “Jullie weten zelf waar het allemaal begon. Nu rap ik op beats ter waarde van een ton”, opent hij de track.
Dat het hem goed vergaat wanneer het gaat om het maken van muziek, is dan ook geen verrassing. Het rappen zit hem in het bloed, waar zijn zusje Latifah ook regelmatig verschijnt in de hitlijsten. Of de twee ook ooit samen op één track te horen zullen zijn, liet de rapper eerder in een interview met Club Hub in het midden.
Hoe dan ook zit er veel in het vat voor Mario Cash en de artiest van de oude stempel is op weg om dat er nu allemaal uit te gaan halen. Met de lancering van zijn nieuwe album en de drop van zijn nieuwe zomersessie zijn de eerste stappen gezet. “We in it!”.
Check Mario Cash zijn album ‘Exclusive’ support de Amsterdammers en geniet vandaag om 16.00 uur van zijn nieuwe zomersessie bij 101Barz!
Delen: