101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Lucass maakt zich klaar

  •  
07-02-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Er komt een hoop talent uit de stal van Sevn Alias. Sinds de aankondiging van het label zijn we al een aantal keer getrakteerd op muziek van de jonge rappers van het label. Als je een beetje opgelet hebt, weet je dat Lucass een van de eerste jongens was die tekende bij 1OAK. Vandaag is het dan ook eindelijk tijd voor z’n eigen sessie bij 101Barz.
Dubbel S z’n eerste track onder 1OAK representte direct het kersverse label van Sevn Alias met de titel ‘Oakinn Flex’ waar de labelbaas zelf ook op te horen is. Vlak daarna waren beide heren ook te horen op de track ‘Blijven Rennen’ en lijkt Lucass het startschot te geven voor de uitbreiding van 1OAK.
‘Verdien het om te verdienen. Laat geen kansen liggen. We verdienen écht!’
Afgelopen jaar leerden we alle jongens kennen van 1OAK via de releases op het label, maar ook via de bezoekjes bij 101Barz en een voltallige plaat genaamd ‘OAKLAND’. Lucass is op bijna elke track te horen van deze plaat. Op dit album hoor je Lucass’ diversiteit en lijkt hij elke track naar zijn eigen hand te zetten wanneer hij op een beat springt.

‘1OAK album is onderweg, maar ook al af, dus ik focus nu op m’n EP’tje’

Na een voltallig album van 1OAK kwam labelgenoten Mensa en Bokke8 beiden in 2019 met een debuutproject, maar een plaat van Lucass bleef dat jaar nog op zich wachten. Nu lijkt het zijn tijd en vlak na de jaarwisseling dropt hij de single ‘Andere Mentaliteit’. Een voorproefje van die EP waar hij aan werkt?
Wanneer deze EP uitkomt, weten we nog niet. Wat wel zeker is, is dat je vanmiddag om 14.00 een gloednieuwe Wintersessie van Lucass op je beeldscherm hebt.
Delen: