101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Snoop Dogg & D.R.A.M. praten over Lil Kleine

  •  
17-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
snoop

De Amerikaanse rapper D.R.A.M. praat over zijn avonturen in onze hoofdstad

Naast rappen en acteren heeft Snoop Dogg ook een eigen talkshow, genaamd GGN (The Double G Network) News. Hierin kwamen in het verleden al artiesten voorbij als Rick Ross, A$AP Rocky, Ice Cube & Ty Dolla $ign. Gisteren is er een aflevering online gekomen waarin Snoop Dogg de rapper D.R.A.M. heeft uitgenodigd. D.R.A.M. heeft het afgelopen jaar enorme bekendheid vergaard door zijn debuutsingle 'Cha Cha', maar de echte breakthrough was de hit ' Broccoli ', samen met Lil Yachty. Vorig jaar oktober liet hij zijn debuutalbum 'Big Baby D.R.A.M.' los, al met al genoeg reden voor Snoop Dogg om deze rapper uit te nodigen in zijn show waarin hij hoodnieuws aan de man brengt. 
Midden in de show begint D.R.A.M. ineens te praten over 'the biggest Amsterdam rapper'. Het blijkt dus dat D.R.A.M. bij een recent bezoekje aan onze hoofdstad met Lil Kleine is gaan chillen terwijl hij paddo's had gebruikt. Wat ze allemaal hebben gedaan in Amsterdam gaan we hier natuurlijk niet uittypen, dat kan je hieronder bekijken vanaf 7.40 en wellicht komt er binnenkort zelfs muziek uit van deze supersterren.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.