101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Jacin Trill en Leafs, de gezichten van een nieuwe generatie

  •  
26-04-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
23wer

Voor het eerst autotune en neon bij 101Barz

101Barz is hét platform voor opkomende en bestaande artiesten, voor de nieuwe en de oude generatie. Releasen we straat hiphop, willen de fans iets anders, releases we alternatieve hiphop, moet het weer straat. Als we naar de reacties van de fans kijken is het nooit goed. Het belangrijkste is dat we altijd kansen blijven geven aan opkomende artiesten of de nieuwe generatie, en geen geluid uitsluiten van ons platform. Dat zou de ondergang van 101Barz betekenen.
Zowel Leafs als Jacin Trill zijn pioniers van het nieuwe geluid en dat we dat supporten blijkt zeker uit het feit dat ze beiden Talent van de Maand zijn geweest. De items waren ongeveer een jaar geleden en sindsdien hebben ze allebei een gigantische groei doorgemaakt.
Het TVDM item was Jacin’s eerste interview en sindsdien heeft hij featurings met de grootste artiesten, miljoenen views, een gigantische fanbase en heeft de NOS zijn carrière vastgelegd in een documentaire. Daarnaast heeft hij zichzelf ook ontwikkeld als artiest en zijn geluid veel breder gemaakt.
Het TVDM item van Leafs was ook een van de eerste interviews. Leafs werd een van de jongste Nederlandse rappers ooit en zeker de jongste signee van Noah’s Ark. Ook Leafs is gigantisch gegroeid, qua views, maar ook als artiest.
Hoe de twee elkaar hebben gevonden is niet helemaal duidelijk, misschien wel door de fans, want die wilde dat in ieder geval heel erg graag. Na de singles ‘10+4’ en ‘Geheim’ is het nu tijd voor een sessie, en die wordt hoogstwaarschijnlijk opgevolgd door een album.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.