101Barz

Juicc kent zijn prioriteiten

  •  
30-04-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
372 keer bekeken
  •  
Vandaag hebben we Juicc in de building! We hebben hem al vaker bij Rotjoch in de studio gezien, maar vandaag is het de eerste keer dat hij solo achter de mic staat. Big Juicc is gekomen om met je te praten, dus beter dat je luistert! 14.00 is het primetime.
Wie aan Juicc denkt moet waarschijnlijk ook snel aan Era denken. De mannen uit Oost gaan wayback. Ondanks dat ze met verschillende groepen omgingen, was de band tussen de twee vanaf het begin ijzersterk. Dat is natuurlijk ook te horen in de muziek die ze rond 2014 samen beginnen te maken!
Bij Era’s eerste 101-sessie stond Juicc in de back, maar in 2016 staan ze naast elkaar in de booth voor een Zomersessie. Dit keer staat Styn op de achtergrond, die Era & Juicc’s gezamenlijke EP ‘Van Maandag tot Zondag’ volledig produceerde. Op zijn trap beats laten de boys het hete geluid uit Amsterdam-Oost horen.
In 2018 zijn ze samen terug voor een iconische Studiosessie. Dit keer straight hip-hop! Era opent, waarna Juicc een line gooit die hem het beste als persoon beschrijft. “M’n moeder is een leeuw. Er was geen dag dat ‘r geen eten was. Daarom vul ik nu m’n koelkast – niet mijn kledingkast”. Humble Juicc werkt enorm hard en kent zijn prioriteiten.
Juicc heeft een EP voor je klaarliggen, maar daar moeten we nog even op wachten. Dus voordat we ‘Fouten Maakte Mij’ krijgen, kunnen we eerst zijn Studiosessie van vandaag blijven kijken tot je blaren van de replay-knop krijgt! Wees ready om 14.00 en houd het YouTube-kanaal van 101Barz in de gaten…
Delen: