101Barz

Jozo is terug van weg geweest

  •  
22-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
mi boy

Tijd om weer erin te gaan voor Jozo

Het is een flinke tijd geleden dat Jozo met een project kwam. In 2017 dropte hij zijn album ‘Voorhees’ met tracks als ‘Doe Het Voor Mij’, Rotterdams anthem ‘Streetlife’, en ‘Dash’ met SBMG. In de tussentijd is hij nog wel een keer bij ons langsgekomen, ongeveer een jaar geleden. Vanmiddag is het weer zo ver en komt zijn nieuwe sessie uit. Daarom duiken we nog wat dieper in Jozo’s discografie.
Jozo kwam in de game met ‘Erin Eruit’, en heeft daarna meerdere gigantische hits gehad, zoals ‘Traag’ met Bizzey en Kraantje Pappie, ‘Alles Contant’ met Jermaine Niffer en Dopebwoy, en de straathit ‘Streetlife’. Ondanks deze hits is de naam Jozo toch weer een beetje naar de achtergrond verschoven. Los van wat verses en sessies heeft hij weinig van zich laten horen sinds zijn album in 2017.
Het is de bedoeling dat de sessie daar verandering in gaat brengen. Hij kickt de sessie af met ‘Nog Steeds’ om te laten weten dat hij nog steeds gaande is. Laten we hopen dat hij deze trend voortzet met zijn EP en wat daar na nog mag komen.
Delen: