101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Je weekend door met Architrackz

24-08-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Archi

Architrackz heeft de themesongs

‘Dwayne Meerzorg. Ik wil niet stoer doen, maar dat ben ik.’ Zo begon Dwayne’s auditie bij het eerste seizoen van The Next MC. De jury, onder leiding van Rotjoch, schoot in de lach door de zelfverzekerde houding van Dwayne Meerzorg. Inmiddels brengt Dwayne muziek uit onder de naam Architrackz en heeft het rappen baan gemaakt voor produceren. Zijn debuutalbum ‘Dashawn’ is vernoemd naar zijn pasgeboren zoon en is vanaf vandaag te beluisteren. De reunie van Rotjoch en Architrackz sinds The Next MC zie je later vandaag in de nieuwe Zomersessie.
Het is vrijdag en dat betekent dat het weekend voor de deur staat. Architrackz heeft voor elke situatie van je weekend wel een paar tracks. Van spenden in de club, tot stacken in de schoenendoos en van het houden van je wifey tot het flexen op je ex. 
Is de money even laag en ben je het komende weekend op je hustle? Hef en Josylvio zorgen ervoor dat je die ‘Nieuwe Euro’ in het vizier houdt.  Is je hoofd op money en is er geen tijd om te chillen, blijf dan ‘On The Low’ met Josylvio, D-Double, Adje en Kevin. Of droom je groot en is je motivatie voor die brieven om uiteindelijk een Bentley te buyen? Laat Sevn Alias dit voor je uitleggen op een productie van Architrackz.
Heb je belangrijke afspraken en vlieg je over de linkerbaan komend weekend, dan heeft Architrackz de juiste tunes voor je. Extra cocky achter het stuur zitten, terwijl ‘Langs Je Rij’ van SBMG door je speakers klinkt of misschien laidback met de seat back terwijl ‘Op De Weg’ van Equalz op de achtergrond aanstaat.
Ben je dit weekend met je wifey of je boyfriend? Architrackz got the remedy. Zelfs als je wat Vlaamse medicine hebt.
Heb je komend weekend ergens nog een feestje gepland? Dan heeft Architrackz ook de juiste pokoes voor je. Is je ex uitgenodigd en heb je zin om op haar te flexen? Check! Is het tijd om te whinen met die meid die je al de hele tijd op het oog hebt? Architrackz’ got you!
Stream Architrackz’ debuutalbum ‘Dashawn’.
Vanmiddag om 16.00. De nieuwe sessie van Architrackz op je beeldscherm!
Delen: