101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Ismo gelooft in zichzelf, en wil dat jij dat ook doet.

  •  
19-11-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ismo _ WS Artikel

Het is alweer 4 jaar geleden dat Ismo voor het laatst bij ons in de studio is geweest. Tussen de zomer van 2014 en 2015 heeft Ismo 3 sessies bij ons gedaan, en hoewel het 3 hele verschillende sessies zijn, is er een duidelijke lijn te zien; de drang om zijn luisteraars te motiveren.

De eerste keer dat hij bij ons te gast was, was midden in de commotie die was ontstaan na ‘Eenmans’. Ondanks alle heisa besloot Ismo zich niet te distantiëren van de hele movement rondom ‘Eenmans’, maar het juist te omarmen. In de sessie zien we Ismo in een Eenmans trui, niet om te provoceren, maar om te laten zien dat hij achter zijn boodschap staat en erin gelooft.  

“Laat ze je niet breken, en laat ze je niet raken/niemand die heeft jou gemaakt, laat ze praten, ze kunnen je niks maken’

Tegen het eind van het jaar maakt de independent rapper/labeleigenaar zich op voor zijn debuut EP ‘De Waarheid’, en sluit hij het seizoen af met nog een sessie ter promotie van de tape.

“Heb ik voor iets gezweet, kan je het nooit van me stelen/En zorg dat je dingen weet voor ze je komen bespelen.”

Na zijn EP is het In 2015 tijd voor Ismo zijn debuutalbum ‘Nu of nooit’. Daar hoort natuurlijk een derde sessie bij.  

“Geef 100% en god geeft die zegening/En fuck de concurrentie want jij bent hier toch wel beter in.”

Ondertussen zijn we 4 jaar verder en heeft Ismo zijn nieuwste album aangekondigd. Hiervan dropte hij al de singles ‘Tot de Dood’ in samenwerking met Lijpe, en de titeltrack ‘Power’.

“Want ik haat verliezen, maar toch pak je soms een L/ Maar ik zag het als een les, zag het niet per se als loss.”

Het album komt aanstaande vrijdag uit, maar vandaag krijg je alvast zijn nieuwste sessie. Check hieronder alvast in voor de première en kijk om 14:00 mee!

Meer over:

#magazine, ismo
Delen: