101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

INS & OUTS: Bolle vd Bakkerij

  •  
08-06-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
490 keer bekeken
  •  
3 weken geleden stond hij nog bij ons in de studio, maar vandaag zit Bolle bij ons op de bank voor een nieuwe ‘Ins & Outs’! We gaan in gesprek met de man van de bakkerij over zijn carrière op- en naast het podium. Ga het interview checken, maar lees eerst verder voor wat achtergrond info!...
In een tijd dat Bolle nog Wreed heette, richtte hij ‘Operatie-Zuid’ op samen met de Rotterdamse raplegende Heinek’n. Naast het ondersteunen van Heinie’s carrière en optredens, bracht de click rond 2008 ook hun eigen tracks uit.
De afgelopen jaren is Bolle altijd actief gebleven op de voor- en achtergrond van de scene. Hij maakte zelf muziek, maar was ook bezig met het begeleiden van andere talenten in wie hij potentie zag. Vandaag de dag ligt zijn focus op zangeres Patricia en producers FRNKIE en Eurosoundz.
Als je dacht dat Bolle alles van z’n chest had na zijn Studiosessie, dan had je het mis. Op zijn project ‘De Makelaar’ komt hij nóg bozer! Op de plaat wordt Bolle ondersteund met features en interludes van o.a. Broederliefde-lid Jerr, Patricia, Ta Joela, Rarko en Rotjoch. In het gesprek wat je vandaag ziet, doet Bolle nog een grote belofte. De bakkerij gaat zijn productie opschalen, dus we kunnen snel meer van hem en zijn artiesten verwachten.
Ook al staat zijn leven in het teken van uplifting others, vandaag heeft maar één persoon de hoofdrol en dat is Bolle zelf! Check het gesprek om alles en meer over hem en de bakkerij te weten te komen!...
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.