101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

ARTIKEL: ICE is meer dan alleen een rapper

  •  
31-07-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
729 keer bekeken
  •  
ICE ART WS
Na de throwback sessie van Eddy Ra van gister is het alweer tijd om te kijken naar wat komen gaat. Vanmiddag om 14.00 weet je wat er te gebeuren staat en hebben we weer een nieuwe Zomersessie voor jullie. We blijven in Rotterdam en daar zoomen we in op ICE, want zijn zomersessie is vanaf vandaag te checken op onze kanalen.
ICE is al lang bezig met muziek, maar het actief droppen ervan liet nog iets langer op zich wachten. Sinds hij dat deed echter, ging het snel voor hem. Pas in 2019 verscheen met ‘Smith & Wesson’ zijn eerste tune op Spotify. De track sloeg direct aan en hij staat vandaag de dag dan ook al bijna op 2,5 miljoen streams.
De Rotterdammer brengt z'n eigen energie met zich mee, overal waar hij komt. Hij toont aan zeker te kunnen rappen, maar ook heeft hij een uniek gevoel voor humor met zich. Tevens besloot hij door te pakken in het jaar 2019. Hij bleef hits droppen, waarvan ‘Miyek’ het absolute hoogtepunt was. De track heeft bijna vijf miljoen streams en is bij velen bekend.
Dit jaar is ICE nog altijd actief. Hij heeft de smaak te pakken en laat niet meer los. De eerste tune die hij dropte in 2020, ‘Zekerheid’, was samen met Pierrii. Het werd meteen weer een succes, waarna dit jaar tot op heden nog zes tracks volgden. Uiteindelijk kwam er ook een album uit voort: ‘PLATINA’. De plaat leverde hem al meer dan tien miljoen streams op.
Een eigen sessie van 101Barz kreeg hij nog niet, maar wel was hij al te gast in de sessie van Lange. Samen met Murda voegde hij zijn eigen saus toe aan de sessie van een ander. Het is hoog tijd voor een eigen sessie voor ICE, want hij heeft de afgelopen twee jaar de nodige hits gescoord. Vanmiddag om 14:00 uur droppen we de sessie!
Delen: