101Barz

Hoe verscheen Lauwtje in de rapscene?

  •  
26-10-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Lauwtje

Entree met Esko als mentor

Het weekend staat weer voor de deur en we kunnen je er niet in laten gaan met lege handen. Ook deze vrijdag droppen wij weer een nieuwe studiosessie voor je en niet zomaar een. Van Klasse is vertegenwoordigd in de studio, want Lauwtje komt langs. Het mag dan haar eerste solosessie betreffen, maar het is niet de eerste keer dat ze spittend in de studio verschijnt.
Ook tijdens de megasessie van Beats by Esko was Lauwtje namelijk een van de rappende artiesten. Als enige vrouwelijke onderdeel van de keiharde line-up met Sevn Alias, Josylvio, MocroManiac, Adje, Jonna Fraser, Kevin, Keizer, Rafello, Crooks, Hef en Esko zelf liet ze het publiek van 101Barz kennismaken met haar rap-skills.
De sessie was slechts het begin van wat Van Klasse Lauwtje zou brengen tijdens haar ontwikkeling en carrière als artiest. Haar samenwerking en chemie met Esko is onvermijdbaar en samen zijn ze tot veel in staat in de studio. Al snel leidde het tot haar debuutsingle na haar toetreden bij Van Klasse; ‘Dag In, Dag Uit’.
Sindsdien is Lauwtje regelmatig te zien geweest. Ze nam plaats op de bank bij First, gaf een inkijkje in haar belevingswereld bij FunX en bracht verschillende tracks uit. Zo sprong ze bijvoorbeeld op het nummer ‘Dorstig’ van Hansie en bracht ze onlangs haar tweede single ‘Spring’ uit met D-Double als featuring.
Voorlopig is ze nog een relatieve nieuweling in de rap-game, maar aan ambities ontbreekt het niet. Op het kantoor van Van Klasse zoekt ze haar plek tussen de grotere namen die er al kwamen en gaat ze op naar haar eerste plaat op de muur. Blijf Lauwtje hoe dan ook volgen en stream haar muziek.
Vanmiddag om 16:00 uur wordt je beloond met haar eerste solo studiosessie!

Meer over:

#magazine, lauwtje
Delen: