101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Hiphop Slip-Up - Week 34

  •  
24-08-2016
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
Week 34

De grootste slip-ups van de week op een rijtje

Drake en Meek Mill hebben al een tijdje onenigheid met elkaar. Tijdens de Summer 16 tour van Drake, trad hij ook op in de thuishaven van Meek Mill. Gedurende deze show in Philadelphia was Drake die hele meneer en disste Meek een paar keer on stage en noemde hem de dag ervoor nog een pussy . Meek Mill een pussy? Zijn goons stonden buiten op Drizzy te wachten voor een goed gesprek, maar Drake vluchtte onder politiebegeleiding uit het stadion. Drake doet zo zijn best om de stoere jongen van de klas te zijn, terwijl hij beter kan blijven bij het liefdesbriefjes schrijven naar de mooie meisjes. We weten dat Drake doet aan kiss & tell, maar blijkbaar doet hij ook aan diss & duck .
Het gaat om bier en Ronnie Flex, maar het is geen slip-up van de Nederlandse refreinkoning zelf. Integendeel. De slip-up zit bij de festivalgangers die nog steeds denken dat ze helemaal grappig zijn wanneer ze een biertje naar Ronnie gooien tijdens een optreden. Ronnie Flex heeft inmiddels wat shows achter de rug waar deze trend plaatsvond en heeft zichzelf in de hyperbolic timechamber opgesloten om gekke moves te leren. Er verscheen een filmpje online waarin Ronnie Flex met de eye of the tiger zijn hypeman Caza redt van een naderend glas. Hij gooit wahed karatekick en het biertje verdwijnt terug de menigte in. Shout out naar Ronnie voor deze display of powers en een hoofdletter L voor alle mensen die Dumpert-filmpjes als levenswijze hanteren.
Lil Uzi Vert is een selfproclaimed rockstar , maar ook een gigantische aansteller. Backstage bij één van z’n optredens was Reese LAFLARE ook aanwezig en die heeft in het verleden de track 180secs   uitgebracht. In die track noemt hij Lil Uzi Vert nep en al die andere disstrackclichés. Enfin, backstage bij een show hoort Uzi dat Reese er ook is en gaat helemaal uit z’n plaat. Beetje scheldwoorden roepen en hem uitmaken voor een bitch zoals echte rocksterren dat doen. Hij doet alsof hij hem wil klappen, maar als je de beelden kijkt lijkt het meer op een hysterische danspartij tussen Uzi en zijn beveiling/matties. Het kost geen enkele moeite om hem tegen te houden tho. Het zou me niet verbazen wanneer het duidelijk wordt dat Reese een mattie van hem is die hij op deze manier een beetje shine gunt. Alles voor die promo toch.
Armoowasright is zo’n vloggermannetje . Naast vloggen heeft hij nu ook besloten om het te proberen in de rapgame . Na een shitload aan tweets gevuld met dickride uitspraken richting Anu-D besloot hij om zelf de nepste bars van 2016 op z’n twitter te gooien. Een line over de aanslagen in Nice en de link leggen met een vrouw is ronduit onsmakelijke shit. Als kers op de taart gaat hij ook nog Sevn dissen over een alleged neppe Louis Vuitton tas. Waarom niet? Rappers die wel met de shits zijn dissen staat op de eerste pagina van het wacke rapper handboek. Really Armoo? Je gaat met je Pidgeotto -kuif de strijd aan met een rapper die binnen een jaar op Lowlands  stond? Verwacht je een reactie terug? Kifesh Armoo? Natuurlijk gaat Sevn Alias niet terug reageren, want hij stresst niet om meisjes
De winnaar van deze week is de Kanye West Pop-Up store in onze hoofdstad. Mensen reisden uit elke uithoek van ons land om wat Kanye-kleding te halen en waren zelfs bereid om uren te wachten in de rij. Was je eenmaal binnen, dan kon je je hart op als geduldige fuckboy. Shirts met opzichte opdrukken van zogenaamd inspirational Kanye-quotes. Het probleem echter is dat de prijs-kwaliteit verhouding niet reëel is. Je legt 55 euro neer voor een T-shirt. De shirts zijn van het merk Gildan, wat gelijk staat aan de kwaliteit van een Zeeman-shirt (online al te koop voor €2,82 ). Ze hebben geen pasvorm en zelfs de opdruk ziet er net zo goedkoop als de gemiddelde vrouw op Tinder. Daar sta je dan met je shirt die je voor een paar euro’s zou kunnen drukken bij je lokale printshop. De slip-up is niet voor Kanye West die een paar miljoenen binnen harkt met dit grapje, maar voor de hypebeasts die uren in de rij stonden voor een shirt die ze bij de Wibra kunnen kopen. Maatje L voor jullie allemaal.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.