101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Het is die jongen met die trage flow

  •  
03-01-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
642 keer bekeken
  •  
De eerste sessie van 2020 staat op naam van niemand minder dan Kevin. De ‘Slowflowanimal’ is alweer voor de negende keer bij ons in de studio. De eerste keer was met zijn toenmalige label Rotterdam Airlines. Deze sessie dateert alweer uit 2012 en in de tussentijd heeft Kevin een volledige 180 graden draai gemaakt. Waar we Kevin nu kennen als luie jongen in trainingspak, zien we hem hier in een netjes t-shirt, spijkerbroek en YSL riem. 

“We dressen zo chique, je zou denken zit op Harvard.”

Wanneer Kevin begin Mei 2016 langskomt zien we dan ook een stuk minder chique gedresste Kevin voor de welbekende “het is die jongen met die trage flow” sessie.

“’M’n ex is loesoe maar gebruik nog steeds d’r Netflix”

Nog geen twee maanden later staat heel Rotterdam Airlines bij ons in de studio. In deze sessie stellen Johnny Sellah en Kevin zich op als een soort duo, en maken ze elke beat waar ze op springen samen helemaal kapot.
2016 is ook het jaar dat 101Barz tien jaar oud is geworden. Hier hoort natuurlijk een megasessie bij. Hierin zorgen Kevin, Sevn Alias, Jonna Fraser, Latifah, Jozo, Josylvio, Feis en Hef gezamenlijk voor bijna 20 minuten vuur.  

“Word ik morgen niet meer wakker zeg dan Kevin liep te slopen, op z'n allerbeste was ie als ie enge assie rookte”

Maar zelfs hierna is het in 2016 nog niet voorbij voor Kevin. Zijn debuut EP ‘Kleine Versnelling’ komt uit en dat betekent dat hij voor de vierde keer dat jaar bij ons langskomt in de studio voor ‘die roken voor het slapen op balkon raps’.

“Alle legends in de scene zeggen op Kevin moet je letten”

Na ‘Kleine Versnelling’ neemt Kevin de tijd om aan zijn debuutalbum ‘Lente’ te werken. De volgende sessie is daarom pas weer in februari 2018. Maar geen albumshit, als Kevin bij ons langskomt weet je dat hij iets exclusiefs voor je dropt.
Rond dezelfde tijd als ‘Lente’ dropt ook Esko zijn album ‘Beats by Esko’. Ook hier hoort weer een megasessie bij en ook hierin is Kevin weer te zien.
De meest recente sessie van Kevin was die in de lente van 2019. Voor deze sessie heeft hij Momi meegenomen en samen verzorgen ze een van Kevin's hardste sessies. 
De negende sessie van Kevin verschijnt om 14:00 en hieronder check je alvast in voor de premiere. A-a-a-ai!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.