101Barz

Hefner laat je zien hoe

  •  
04-06-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1169 keer bekeken
  •  
In de afgelopen 15 jaar zijn er veel bijzondere outfits voorbij gekomen, maar hoe Hefner en Jordymone9 deze winter kwamen opdagen, hadden we nog nooit eerder gezien. De twee, die vroeger overbuurjongens waren in Kraaiennest, stonden geheel gekleed in politie- en PostNL-pak bij Rotjoch in de studio. Die keer bleef het voor Hefner bij backing-vocals, maar vandaag mag hij dan eindelijk laten zien wat hij zelf in huis heeft. Mis zijn Studiosessie niet! Je ziet Hefner straks om 14.00, maar lees verder om alvast meer over hem te weten te komen.
Voordat Hefner solo-muziek begon uit te brengen, releasde hij verschillende pokoes met de rapgroep Four The Team. De andere leden zijn Maycash, Lexi, BigB en Chasing. Ze zijn vanaf 2017 actief in wisselende samenstellingen, maar het representen van Amsterdam-Zuidoost is iets wat niet verandert!
In 2018 debuteerde Hefner met zijn eigen single ‘The Gutter’, waarop zijn klasse nóg sterker uit de verf komt. Hij blijft doorgaan met muziek droppen en na een maxi-single uit te brengen in 2019, pakt hij het volgende jaar door met zijn allereerste project. Op de 8 tracks tellende EP ‘Allrounder’ hoor je o.a. samenwerkingen met Jordymone9 en Yxng Le. Ook wordt het geopend door icoon 4SHOBANGERS, wiens naam de plaat perfect beschrijft.
Dezelfde beschrijving past bij de Studiosessie van vandaag. Ondanks dat het PostNL-pak uit is, komt Hefner je gekke shit bezorgen! Ook heeft hij een grote verrassing bij zich, dus wees scherp om 14.00! Ga het checken…
Delen: