101Barz

Hakmadafack werkt in stilte

  •    •  
26-03-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1597 keer bekeken
  •  
Stel je even een oorverdovende stilte voor… Dit is waar Hakmadafack in werkt, want hij laat liever zijn succes het grote geluid maken! Je kunt de laatste tijd niet meer om Hak heen, maar er is weinig over hem bekend. Bosses don’t speak; deze boss spreekt met z'n beats! In de Studiosessie van vanmiddag zie je Geechi, Cor en Adje zijn instrumentals van evenzo-hete bars voorzien.
In December 2019 verschijnt Hak uit het niets met de track ‘Gvnchy’ samen met 3robi, die natuurlijk ook Hak's producer-tag heeft ingesproken. De track werd meteen goed ontvangen en tikte recent een miljoen views aan op YouTube. Dit was pas de warming up, want er volgde snel meer grote samenwerkingen.
De drie MC’s die Hak vandaag heeft meegenomen, hebben eigenlijk geen introductie nodig. We hebben de levende-legende Adjedonnie, De Fellas-lid Big Geech en de messcherpe Cor, die nog geen maand geleden zijn album uitbracht. Hakmadafack produceerde meerdere pokoes op het project, waaronder de intro.
9 april komt Hak met zijn eigen tape. In aanloop van zijn grote debuut-release bracht hij twee weken geleden ‘Topparty’ uit. De zwart-witte clip matcht perfect met de grimey vibes van Hak’s productie. De preview belooft veel goeds voor het album! We kunnen natuurlijk rekenen op bijdrages van Geechi, Cor en Adje, maar Hak gaat ons ook verassen met een featuring vanuit de UK.
Kun je al niet wachten op het project? Dan is het misschien verstandig om Hakmadafack’s Studiosessie te skippen, want de hype zou je wel eens té veel kunnen worden! Je bent gewaarschuwd. Als je toch durft, wees dan om 14.00 ready om weggeblazen te worden. See you there!
Delen: