101Barz

Get to know: Saaff

  •  
30-09-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
617 keer bekeken
  •  

Je kent Saaff hoe dan ook van zijn hit ‘Neckless’ uit 2020 maar de Amsterdammer is tot veel meer in staat. 101Barz duikt voor jou terug in de tijd om te zien waar deze jonge rapper is begonnen en wat we van hem kunnen verwachten!

2019: Maseratti freestyle 1 en 2 en 3
Saaff liet Nederland via een Instagram video in 2018 zien dat hij kon rappen. Zijn talent werd al snel opgepikt bij grote artiesten. Henkie T introduceerde de toen nog 19-jarige Saaff in de Barz 4 Barz special van Quatro Vision. Saaff pakte door en dropte datzelfde jaar nog Masserati Freestyle I en II. Met deze tracks liet Saaff een unieke sound horen, waarmee hij zichzelf definitief op de kaart heeft gezet. De tracks werden al snel opgevolgd met Maseratti deel 3, een samenwerking met Mensa. In 2020 dropte hij eveneens zijn debuut-EP ‘Saaffig’ met daarop de freestyles inclusief tien nieuwe tracks.

2020: Studiosessies bij 101Barz
Ook 101Barz kon deze man niet negeren en nodigde hem uit in de 101Barz studio. Zijn sessie werd erg goed ontvangen en behaalde bijna een half miljoen views! Vanaf dat moment ging de carrière van de jonge rapper als een sneltrein. Toen hij de track ‘Neckless’ uitbracht werd hij ook opgemerkt bij het grotere publiek. Het kan bijna niet dat het iconische dansje, die bij dit nummer hoort, je is ontgaan. Eind dit jaar nodigden we hem nog een keer uit voor een Studiosessie. Ook deze sessie sloeg in al een bom en zorgde wellicht voor nog meer opschudding dan zijn eerste Studiosessie.

2021: Nu, Studiosessie & Album
Saaff is ready voor meer en bozer dan ooit. Volgens eigen zeggen komt hij met een nieuw album, maar voor dat het zover is nodigt Rotjoch hem nogmaals uit in de studio om zijn unieke flows tentoon te stellen. In de nieuwste Studiosessie laat ‘Mr. Praat pap’ zien waar hij nog meer toe in staat is… Morgen, om 14.00 op je beeldscherm!

Delen: