101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Get to know: Pjotr

  •  
08-12-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
703 keer bekeken
  •  
PJOTR

Zijn Zomersessie van vorig jaar heeft inmiddels meer dan een miljoen views, maar na het uitbrengen van zijn tape 'Kofferbak' is Pjotr terug in onze booth. Barz zet zijn carriere tot nu toe op een rijtje in een nieuwe 'Get to know: Pjotr'. 

Pjotr zijn talent werd opgemerkt toen hij in 2018 de hip-hop wedstrijd Most Wanted won in de Amsterdamse Melkweg. Hiermee treed hij onder andere in de voetsporen van Ali B, Lange Frans en de Partysquad.

2019 – Snelle tekent Pjotr als eerste artiest bij zijn platenlabel ‘Lieve Jongens’. Hij brengt in dit jaar zijn debuut EP ‘Goed Nieuws’ uit onder het label. De track ‘Zonneschijn’, samen met Obey, is een hit die je misschien al eens voorbij hebt horen komen.

2020 - In 2020 verraste Pjotr ook het 101Barz publiek met zijn skills. In juni kwam hij langs bij Rotjoch voor een zomersessie, die ondertussen al ruim over de miljoen keer bekeken is. Met zijn unieke, persoonlijke teksten probeert de rapper uit Zutphen zich te onderscheiden binnen de scene.

2021 – Vorige week bracht Pjotr zijn mixtape ‘Kofferbak’ uit. Deze 20 tracks tellende plaat is in delen gedurende dit jaar uitgebracht. Het album kent ook een aantal samenwerkingen, waarvan die met Eves Laurent (Codes) de meest opvallende is.

De rapper uit Zutphen heeft een interessante toekomst in zicht. Voordat het zover is check je Pjotr's nieuwe Studiosessie, morgen om 14.00 bij 101barz!

Delen: