101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Get to know: Piet Junior

  •  
01-11-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
362 keer bekeken
  •  
PIET JUNIOR GTK

Deze week niet één, maar twee Studiosessies! We trappen de week af met Piet Junior. Deze rapper uit Zwolle staat voor het eerst achter te mic, en hij is niet alleen gekomen… Leer dit veelzijdige talent beter kennen in deze ‘Get To Know: Piet Junior’.  

Piet Junior is opgegroeid in een cultuur waar muziek er met de paplepel is ingegoten. Met zijn tracks vertelt hij het verhaal van zijn cultuur, de reizigerscultuur. De ‘Reizende rapper’ trok In 2019 de aandacht door samenwerkingen met Esko, Young Ellens en Brace. Zijn muziek werd goed ontvangen en in 2020 tekende hij bij het TRIFECTA van Ali B.

Onder TRIFECTA dropte Piet in 2020 zijn debuutalbum ‘Van ’t Kamp’. Met ‘Dingen die Normaal Zijn’, onderdeel van het album, bereikte Piet Junior ook het grote publiek. Inmiddels staat de track op bijna twee miljoen streams en views.

In 2021 koos hij duidelijk voor wat vrolijkere muziek met een pop sausje er overheen. Rap, trap volksmuziek, de reizende rapper heeft het allemaal in huis. Op zijn album ‘Nirvana’ liet Piet Junior horen hoe divers hij is. Naast rappen laat hij zien ook te kunnen zingen. Op het album staat overigens één samenwerking, namelijk met mede-Zwollenaar Sticks.

Morgen komt Piet naar 101Barz om te rappen, niet om te zingen. Bereid je voor, een nieuwe Studiosessie om 14.00!

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.