101Barz

Get to know: Mesy

  •  
04-11-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
281 keer bekeken
  •  
MESY

Het is bijna een jaar geleden dat Mesy bij 101Barz voorbijkwam als Talent vd Maand. Sindsdien is Mesy hard aan de weg aan het timmeren om zijn naam te vestigen in de game. Deze vrijdag is hij weer terug voor een nieuwe studiosessie, maar laten we eerst weer even opnieuw kennismaken met deze man. Get to Know: Mesy!

Vanaf zijn twaalfde heeft Mesy een grote hobby: het schrijven en maken van muziek. Twee jaar geleden begon ook het grote publiek de Limburgse rapper op te merken. Dit kwam voor een groot deel door zijn bijdrage aan Kosso’s ‘Limburg Cypher’. Zijn buzz werd zo groot dat dit hem destijds een contract oplevert bij Rotterdam Airlines.

Vanaf dat moment ging het hard. Mesy pakte door en dropte de ene na de andere track. Samen met de rest van Airlines is Mesy in 2020 voor het eerst te gast in de Barz-studio. Mesy’s sterke lyrics drukte een flinke stempel op deze sessie.

Nadat de rapper uit het zuiden in december 2020 ‘Talent vd Maand’ is bij Barz komt begin 2021 met zijn debuutalbum ‘Tweestrijd’. Op dit 10 tracks-tellende project vinden we ook een hoop samenwerkingen. Onder andere Philly, Jordymone9 en Lucass zijn te vinden op Mesy zijn album. Als klap op de vuurpijl komt hij in Februari 2021 ook langs bij Barz voor zijn eerste eigen Wintersessie.

Na zijn album ‘Tweestrijd’ is Mesy inmiddels indepedent aan de weg aan het timmeren. Afgelopen week kwam de track ‘Lege Magen’ uit. Deze track is een samenwerking met Philly, waar Mesy eerder mee samenwerkte op zijn album.

We hebben het je al eerder gezegd, Mesy is een naam om te onthouden! Vrijdag check je zijn tweede Studiosessie van 2021 bij 101Barz.

Delen: