101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Get to know: EZG

  •  
27-10-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
770 keer bekeken
  •  
241133680_237873245010446_3202444783282839853_n

Vrijdag kunnen we weer ‘rellen’, want EZG is terug bij 101Barz! Naast deze studiosessie komt deze vrijdag ook zijn nieuwe album ‘In Het Zwart’ uit … Voordat het zo ver is praat Barz je weer bij in deze ‘Get To Know: EZG’!

Guiliano Parinussa alias EZG (Even Zonder Grappen) werd geboren in het Zeeuwse Vlissingen maar verkaste op latere leeftijd naar de Domstad wegens zijn grote liefde voor FC Utrecht. Zijn unieke stijl wordt door de media vaak bestempeld als ‘hooligan-rap’. EZG kwam in 2014 de scene binnen met track en bijbehorende video ‘Rellen in de Hel’. De track staat inmiddels op bijna 6 miljoen views en verscheen op zijn debuutalbum ‘Weekend Overtreder’.

Toen EZG stopte bij PunchOutBattles, waar hij doorbrak als rapper, tekende hij bij het Infected Records van Steen. Ondanks dat EZG & Steen officieel geen duo zijn lijken ze onlosmakelijk aan elkaar verbonden. In 2017 kwamen de twee langs bij Rotjoch voor een Studiosessie die inmiddels al meer dan 3,5 miljoen keer bekeken is! Tegelijkertijd met deze sessie dropte EZG & Steen dan ook hun gezamenlijke EP ‘Bicycle Chain’.

Een jaar later was EZG te zien in de eerste editie van Barz 4 Barz. In deze cypher met onder andere Huncho, Beckie en Riico liet EZG ook een andere kant van zichzelf zien, hij is overduidelijk meer dan een ‘hooligan-rapper’. Met zijn unieke flow heeft hij deze Barz 4 Barz absoluut gekillt, deze video is dan ook zeker het checken waard!

Vorige maand kwam de Utrechtse rapper met de eerste track ‘Glas Op Je Kop’ met bijbehorende videoclip. Echte sloopmuziek zoals we van EZG gewend zijn! Dit is tevens de eerste tracks van zijn nieuwe album ‘In Het Zwart’ dat deze week uitkomt.

Aankomende vrijdag komt, naast zijn sessie, dus ook EZG’s nieuwe album ‘In Het Zwart’ uit. Een hele hoop EZG dit weekend dus! Wees spits…

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.